Világkupa-versenyen is dobogóra állhatott Miklós Edit

Forrás: AFP/Alexander Klein -
Miklós Edit Világkupa síelő síelés St. Moritz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életében először állhatott dobogóra Világkupa-versenyen Miklós Edit. A magyar síelő a St. Moritzban rendezett lesiklóversenyen lett harmadik. Gratulálunk!

Korábban egy 5. hely volt a legjobb Világkupa-helyezése, ezt tavaly, Crans Montanában szerezte. Miklós Edit most olyan világsztárokat utasított maga mögé, mint a szlovén Tina Maze, illetve a két amerikai, Lindsey Vonn és Julia Mancuso - olvasható az Origón.

Forrás: AFP/Alexander Klein

"Hihetetlen érzés harmadiknak lenni. Összességében jól sikerült a csúszásom, és nagyon boldog vagyok! A pálya felső részében sikerült jól teljesítenem. Aztán az alsó felében veszítettem az időmből, de a kiváló kezdet a pálya első felében elegendő volt a 3. helyezéshez. Nem gondoltam, hogy összejön, de hittem magamban, és sikerült" - nyilatkozta Miklós Edit a verseny után.

A harmadik hely valamennyi havas sportágat tekintve is az eddigi legjobb magyar eredmény. A csúcsot eddig a snowboardos Gyarmati Anna Világkupa - 4. helyezése jelentette.

Kaszó Klára, a Magyar Sí Szövetség ügyvezető elnöke az MTI-nek elmondta, hogy történelmi siker Miklós dobogós helyezése: "Nem is tudok most hirtelen mást mondani, mint hogy minden olyan támogatónknak, aki hitt Editben, nagyon köszönünk mindent, s azt hiszem, Edit most ért fel a csúcsra."

Esetlenül bámulta egy operaénekesnő dekoltázsát Károly herceghttp://www.life.hu/news/20150124-karoly-herceg-taryn-fiebig-operaenekesno-kebleit-bamulta-a-buckingham-palotaban.htmlMíg András herceg még mindig a szexbotrányt tagadja, a brit királyi család nem ússza meg a további kínos pillanatokat sem.News--Újabb képkockák A szürke ötven árnyalatából: Köszönet Ellie Gouldingnakhttp://www.life.hu/news/20150124-ellie-goulding-love-me-like-you-do-cimu-szama-a-szurke-otven-arnyalataban.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, megvan, melyek lesznek A szürke ötven árnyalata mozi zenéi. Ellie Goulding a Love Me Like You Do című számát adta az erotikus regénytrilógia első részéhez, és egy igazán romantikus klipet készített hozzá.NewsOrigoElőször cáfolta személyesen András herceg a szexbotrány vádjaithttp://www.life.hu/news/20150123-andras-yorki-herceg-eloszor-cafolta-szemelyesen-a-szexbotrany-vadjait.htmlElőször utasította vissza személyesen is András yorki herceg azokat az állításokat, miszerint szexuális visszaélést követett el kiskorúak sérelmére.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.