A puncik csupaszak, a férfiak arca egyre szőrösebb lett az évek során

nők szőrtelenítés szőr szakáll punci nemi szerv férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtaláltuk a szőrevulócióról készült legviccesebb képet. Úgy tűnik, a nőkről eltűntek a bozontok, a férfiak viszont előszeretettel növesztik a szakállukat, legalábbis a kép tanulsága szerint.

Ahogy a Life.hu is megírta, a szakáll egyre trendibb lett a férfiak körében az elmúlt évek során. A szakállas, bajuszos, gyakran tetovált macsók elözönlötték az internetet, sőt ma már az utcákon is felbukkannak. Mi csajok viszont minden áron szeretnénk megszabadulni az utolsó szőrszáltól is odalent, pedig jócskán akadnak olyan férfiak, akik odavannak a szőrös punciért.

Forrás: www.brigitte.de

A fenti vicces fotóról mindenki maga döntse el, merre tart a szőrtelenítési trendben. Azt pedig jobb, ha szem előtt tartod, hogy nem éppen biztonságos a nemi szervek szőrtelenítése, mert az ebből adódó bőrirritáció összefüggésbe hozható például a molluscum contagiosum nevű szexuális úton terjedő betegséggel, amiről IDE KATTINTVA olvashatsz.

A legbizarrabb szakállalbum

A Life.hu cikkében meglesheted a legfurcsább szakállas férfiakat. Ettől biztos, hogy eláll a szavad!
Visszatért a tél! Kedden mínusz tíz fok is lehethttp://www.life.hu/news/20150125-idojaras-elorejelzes-minusz-10-fok-koruli-hidegre-is-keszulni-kell.htmlA jövő héten folytatódik a télies időjárás. Esőre, hózáporra, havazásra és lehűlésre is készülj. Több helyen az éjszakai órákban mínusz 10 Celsius-fok körül alakul a hőmérséklet.News--Hóhelyzet: Ha teheted, ne indulj útnak!http://www.life.hu/news/20150125-mi-a-helyzet-hoesessel-hohelyzettel-utviszonyokkkal-es-hofuvassal-kapcsolatban.html--Világkupa-versenyen is dobogóra állhatott Miklós Edithttp://www.life.hu/news/20150124-miklos-edit-magyar-sielo-st-moritzban-lett-harmadik-igy-vilagkupa-versenyen-is-dobogora-allhatott.htmlÉletében először állhatott dobogóra Világkupa-versenyen Miklós Edit. A magyar síelő a St. Moritzban rendezett lesiklóversenyen lett harmadik. Gratulálunk!News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.