Ezek a legrosszabb képek Katalin hercegnőről

Forrás: AFP -
kép címlap Photoshop Katalin hercegnő portré Vilmos herceg György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint mindenkiről, még a stíluskirálynő Katalinról is készülnek olyan képek, amelyeket a királyi család nem szívesen tenne ki a palota falára. Összegyűjtöttük a hercegnő legborzasztóbb felvételeit.

A napokban az ausztrál Woman's Day magazinban kapott a hercegnő fotója egy kicsit több retusálást, mint megengedhető lett volna. Szinte felismerhetetlen lett a címlapon.

Forrás: Facebook/ Woman's Day magazin

Nem az ausztrál magazin volt az első, amelynek a borítóján egy nem túl előnyös Katalin-fotót láthattunk. Két évvel ezelőtt a dél-afrikai Marie Claire próbálta elhitetni, hogy a divatos hercegnő pózol etnó stílusú ruhákban... Na persze, ennél azért jobban ismerjük Katalin gardróbját.

Forrás: Marie Claire

Aztán volt, hogy egy Pegasus nevű graffitis képzelte el a hercegnőt meztelenül, terhesen, és ezt meg is örökítette Londonban egy házfalon.

Forrás: NORTHFOTO

Katalin férje, Vilmos is megkapta a magáét. A Vanity Fair magazinnak ugyanis a herceg kopaszodása nem tetszett, ezért virtuális hajbeültetést végeztek a fején a címlapon.

Forrás: AFP/Vanity Fair

Az élőben nagyon cuki György herceget is szerette volna megörökíteni egy babagyártó cég, de a végeredmény valami egészen furcsa horrorbaba lett. Az eBay-en lehetett kapni, de ma már nem elérhető a termék. Ha kíváncsi vagy rá, kattints IDE!

Bár a hercegnőnek tetszett a róla festett kép, amit Paul Emsey készített, nagyon sok bírálat érte a kritikusok és a közönség részéről is.

Forrás: AFP

A kép sokakat megihletett, vicces, nem túl vicces és sértő átdolgozások egyaránt születtek a műből – ezekből IDE kattintva szemezgethetsz!

Létezik bárki, aki beleharapna Cambridge hercegnőjébe? Minden bizonnyal nem, mégis elkészítették pizza formában.

Forrás: AFP; Northfoto

Mikor Katalin meglátta a Norren Denzil által festett portrét magáról, egész biztos, hogy a ránctalanító kréme után nyúlt, pedig egyelőre semmi szüksége rá. A művész ugyanis szörnyen öregnek és ráncosnak ábrázolta a bájos hercegnőt. Az alkotást IDE kattintva meglesheted!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.