Nem kell aggódnod, hogy végleg elveszíted házi kedvenced! Klónozhatod!

Forrás: NORTHFOTO -
kutya házi kedvenc klónozás plüssállat macska Hasonmás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Házi kedvenceket klónoz plüssállatokká egy cég. Az eredmény rendkívül valósághű.

A Cuddle Clones nevű cég megalapítója, Jennifer Graham úgy döntött, házi kedvenceket fog klónozni – plüssállatokká. Ezzel könnyítve a gazdák veszteségén. A hihetetlenül valósághű hasonmások egytől egyig kézzel készülnek. Íme, egy alkotás a sok közül – na, szerinted melyik az igazi?

A bal oldali a plüss... Forrás: NORTHFOTO

Jennifer saját kutyáját, Rufust, a dán dogot készítette el először, amikor az állat 2009-ben meghalt hálaadáskor, és szeretett volna valamit, ami emlékezteti rá. Azóta egyre többen keresik fel őt. Van, aki a macskáját, hörcsögét, de olyan is akadt, aki a papagáját klónoztatta.

Póth Dia: "Nem lehetek egyedül minden árva kutya 'póth' anyja"http://www.life.hu/bulvar/20150122-poth-dia-mukorcsolyazo-segit-szombaton-a-budapesti-illatos-uton-a-vigyel-haza-alapitvany-es-az.htmlA ma már kétgyermekes anyuka, Póth Dia is jelen lesz szombaton az Illatos úti örökbefogadó napon, ahol több mint 100 kutya várja új gazdáját. TV + BulvárOrigoTe tudod, mivel eteted a kutyádat? Íme, a nagy kutyatáp-teszthttp://www.life.hu/news/20150107-kutyatapokat-tesztelt-a-nebih.htmlNem mindegy, hogy mi lesz a kutya vacsorája. A NÉBIH letesztelte, melyik falatok a legjobbak kedvencednek. NewsThinkstockSalsázó kutya az internet új kis kedvencehttp://www.life.hu/news/20141222-salsa-zenere-tancol-a-kutya-igy-orul-gazdajanak-amikor-meglatja.htmlSalsa zenére „táncol", így várja gazdáját egy jó fej kutya, akiért odáig van most a világháló népe.NewsOrigoGolyók elé vetette magát egy kutya, hogy megvédje gazdáithttp://www.life.hu/csalad/20141202-golyok-ele-vetette-magat-egy-nemetjuhasz-kutya-hogy-megvedje-gazdait.htmlNoah, a németjuhász egy váratlan utcai lövöldözésben áldozta fel életét egy édesanyáért és három gyermekért. Mind megmenekültek, a kutya azonban a helyszínen elpusztult.CsaládSzupercuki kutya, akit nem lehet felébresztenihttp://www.life.hu/news/20141110-a-cuki-kutyat-chloet-nem-tudja-felebreszteni-gazdija.htmlEgy tüneményes kutya az internet új sztárja, akit gazdája hiába próbál meg felébreszteni, ő csak alussza tovább édes álmát. Figyelem, cuki videó következik!NewsOrigoVan olyan kutya, amelyik jódlizik – 10 dolog, amit nem tudtál az ebekrőlhttp://www.life.hu/csalad/20141031-a-kutyakrol-ezt-biztosan-nem-tudtad-van-amelyik-jodlizik-es-csokkentik-a-vernyomast.htmlAhány kutya, annyi jellem. Minden fajta másban jó, de egy dologhoz biztosan az összes kutya ért: a gazdi legnagyobb kedvencének lenni. Íme, 10 dolog, amit még biztosan nem tudtál négylábú barátaidról!Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.