A ramlett az új omlett – Pofonegyszerű finomság pillanatok alatt!

sztárséf tojás fűszerkeverék ramen szakács rántotta videó recept omlett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rámen és omlett, egyenlő ramlett – ezt a nevet kapta a David Chang sztárszakács által készített különleges rántotta.

A ramlett az új omlett! Pofonegyszerű és valószínűleg legalább olyan finom, mint amilyennek kinéz az a rámennel fűszerezett rántotta, amelyet David Chang sztárséf – aki híresen imádja megszegni a mások által felállított szabályokat – ütött össze az alább is látható videóban.

Bár valószínűleg nem egy szakács kap a szívéhez, amikor meglátja azt az instant porkeveréket, amellyel ízesíti a felvert tojásokat – no de nekünk, földi halandóknak akkor is kiváló ötlet.

Kecskesajt répa variációkkal - recept http://www.life.hu/csalad/20150129-kecskesajt-repa-variaciokkal-a-borkonyha-etterem-receptje-alapjan.html A répával ízesített kecskesajt különlegességet a vegetáriánusok, és a húsevők egyaránt imádni fogják. Szinte bármilyen főfogás előtt megállja a helyét. Íme, a Borkonyha receptje! Család -- 3 pofonegyszerű, villámgyors tésztás recept http://www.life.hu/ez-zsir/20140428-3-pofonegyszeru-villamgyors-tesztas-recept.html Korábban összegyűjtöttük már a legfinomabb tésztaszószokat, most azonban ennél még tovább megyünk. Íme, a Life.hu kedvenc tésztareceptjei. Ez Zsír! Thinkstock Az édenkert igazi csábítója: 3 egészséges almarecept http://www.life.hu/ez-zsir/20141024-3-egeszseges-almas-recept-almabol-zabpehelybol-teljes-kiorlesu-liszttel.html Minden kétséget kizáróan az alma az egyik legsokoldalúbb gyümölcsünk. Ehetjük süteményben, például mennyei almás tortácskában, friss salátában, de csirkéhez is kiváló párosítás lehet. Amellett, hogy számtalan különböző módon felhasználható és elkészíthető, különösen egészséges is. Most a Life.hu is összegyűjtötte kedvenc almareceptjeit. Ez Zsír! -- Gasztronómiai utazás a teával - 3 különleges recept http://www.life.hu/ez-zsir/20141020-fozes-es-sutes-teafubol-3-szuper-recept-teaval.html Kedvező élettani hatásai mellett sem lehet szó nélkül elmenni, de tudunk mondani még több okot is, miért és hogyan érdemes fogyasztanod ezt a gyógyhatású italt. Ez Zsír! Thinkstock Így grillezz kukoricát - egy különleges receptet mutatunk http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140714-hogyan-legyek-jo-no-kukorica-grillezese-egy-kulonleges-recept-segitsegevel.html Ha nyár, akkor grillezés. Ha grillezés, akkor kukorica, legalábbis nálam. Imádom a héjában sült kukoricát, így csinálom! Hogyan legyek jó nő Origo Boldogságrecept: 4 pofonegyszerű szabály a hétköznapokra http://www.life.hu/csalad/20140908-ime-a-boldogsag-receptje-igy-tedd-oromtelive-a-mindennapokat.html A boldogság és az örömteli élet tudományos kutatása nagy lendületet vett az utóbbi évtizedekben. A kutatók ma már világosan meg tudják fogalmazni, mi szükséges ahhoz, hogy jobban érezd magad a bőrödben, boldogabb légy és örömtelivé tedd a hétköznapokat, bármilyen körülmények között kell is élned. Család Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.