Egy kanál boldogság - Ma van a Nutella világnapja

mogyoró nassolás Nutella világnap édesség mogyórókrém
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Nutellát nem lehet nem szeretni. Kenyéren, gyümölcsön, palacsintán, vagy egy hatalmas kanállal szomorú napokon a kanapén fekve, mindig tökéletes gyógyír és boldogsághormon. Ma van a Nutella világnapja. 

Az egész világ egyszerre ünnepli ma a mogyorókrémek krémjét, az egyik legnépszerűbb édességet, az olasz Nutellát.

Forrás: Facebook/Nutella

Süss ma valami finomat, amibe teszel belőle, legyél kreatív, és ha csatlakoznál az alkotásaikat megosztók közé, használd a #nutelladay hashtaget, hogy a világon bárki megnézhesse, mit alkottál.

Próbáld ki legjobb Nutellás receptünket.

Mi történne, ha nem lenne Nutella?

"1. Szegényedne a gasztrokultúra - sok fontos édesség receptje elveszne. Csak a luxusszakácskönyvek őriznék meg a recepteket, de azokat csak kevesen forgatják. Csökkene az olasz konyhaművészet iránti érdeklődés.
2. A gyerekek visszamaradnának a növekedésben. (Mellesleg a felnőttek is, csak ők széltében...)
3. Megnőne a depressziósok száma. Sokan kezelik házilag - pszichológus bevonása nélkül - sikeresen kisebb-nagyobb bánatukat, az őket érő stresszt és a szorongásból adódó ok nélküli bánatukat, nyomott hangulatukat néhány kanálka Nutellával. A mogyorókrém kiesése komoly terhet jelentene a mentális egészséggel foglalkozó szakembereknek. ..."

Ha szeretnéd megtudni, mi lenne, ha nem lenne többet mogyorókrém, olvasd el korábbi cikkünket!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.