Nincs több remény? Családja már búcsúzik Bobbi Kristina Browntól

Forrás: Northfoto -
búcsú fürdőkád eszméletlen állapot Bobbi Kristina Brown Bobby Brown Whitney Houston kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Whitney Houston és Bobby Brown lányától, Kristinától a családtagok búcsúztak a kórházban. A fiatalt hétvégén eszméletlen állapotban találták meg fürdőkádjában.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Bobbi Kristina Brownra szombaton talált rá élettársa és egy barátja lakásának fürdőkádjában, eszméletlenül. A 21 éves lányt a hírek szerint eddig mesterséges kómában tartották, ám a Daily Mail szerint az apa ma lekapcsolta lányát a gépekről. Ellentmondásosak a hírek, ám az biztos, hogy három napja Bobby Brown, Kristina apja közleményt adott ki, amelyben a rajongók támogatását kérte.

Forrás: Northfoto

A People magazin szerint egy orvos a családnak azt mondta: nem tudnak többet tenni. „Most mindenki jön a kórházba, hogy elköszönjön Kristinától" – nyilatkozta egy családtag a portálnak. Hozzátette: Bobby Brown egy napja nem tudja abbahagyni a sírást.

Az eset hátborzongatóan hasonlít Kristina édesanyja, Whitney Houston halálához. A világsztárt 3 éve, 2012 februárjában találták holtan szállodai lakosztálya fürdőkádjában.

/1202/Whitn201221311913

Lehet ezt még fokozni? Hosszú Katinka újabb leget gyűjtött be - Megint ő lett Európa legjobbjahttp://www.life.hu/news/20150205-hosszu-katinka-lett-europa-legjobbja-a-noi-uszok-kozott-megkapta-a-len-awardot.htmlAkárcsak 2013-ban, 2014-ben is Hosszú Katinkát választották meg az év legjobbjának Európában, azaz a női úszók között övé lett a LEN Award.NewsOrigoKésett a mentő? Unokája szeme láttára halt meg a néni a HÉV-megállóbanhttp://www.life.hu/news/20150205-egy-idos-neni-meghalt-a-hev-megalloban-szigetszentmikloson-a-szemtanuk-szerint-sokat-vartak-a.htmlSzigetszentmiklóson, a HÉV-megállóban megállt a szíve egy idős asszonynak. A körülötte lévők próbálták újraéleszteni, amíg a mentősökre vártak. A segítség azonban a szemtanúk szerint csak egy óra múlva érkezett meg.News--A nők elleni erőszakra buzdít A szürke ötven árnyalata? Szerveződnek a tüntetésekhttp://www.life.hu/news/20150205-a-nok-elleni-eroszakot-nepszerusiti-a-szurke-otven-arnyalata-a-csaladon-beluli-eroszak-ellen-kuzdo.htmlKanadai és amerikai szervezetek is bekapcsolódtak abba az ellenkampányba, amely szerint a hamarosan bemutatásra kerülő A szürke ötven árnyalata mozifilm a nők bántalmazását népszerűsíti. A csoport bojkottálja a filmet, de van, ahol be is tiltották.NewsOrigoEgy kanál boldogság - Ma van a Nutella világnapjahttp://www.life.hu/news/20150205-a-nutella-vilagnapja-februar-5.htmlA Nutellát nem lehet nem szeretni. Kenyéren, gyümölcsön, palacsintán, vagy egy hatalmas kanállal szomorú napokon a kanapén fekve, mindig tökéletes gyógyír és boldogsághormon. Ma van a Nutella világnapja. NewsOrigoSzörnyű vonatbaleset New Yorkban: hatan meghaltak, tucatnyian megsérültekhttp://www.life.hu/news/20150204-tragikus-vonatbaleset-tortent-new-york-egyik-elovarosanak-vasutvonalan.htmlNew York egyik elővárosának vasútvonalán egy vonat ütközött egy síneken rekedt személygépkocsival. Többen életüket vesztették.NewsÚjabb utasszállító zuhant le: Videó is készült a becsapódásrólhttp://www.life.hu/news/20150204-tajvan-transasia-legitarsasag-ujabb-utasszallito-zuhant-le-es-video-is-keszult-a-becsapodasrol.htmlA felszállást követően folyóba zuhant egy utasszállító Tajvanon. A szerencsétlenül járt repülőgépen 58-an utaztak, a balesetben pedig legalább kilencen meghaltak.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.