Elhunyt DJ Julian - Ambrus Tamás autóbalesetet szenvedett

Forrás: FacebookDJ Julian -
DJ Julian autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csütörtökön éjszaka szenvedett autóbalesetet a 36 éves Ambrus Tamás. A kocsiban ketten ültek, a barátja is meghalt.   

A DJ Nyíregyházán a Tiszavasvári úton karambolozott. Lesodródott az útról, kidöntött egy villanyoszlopot, majd kerítésnek csapódott. A személygépkocsiban Tamás és a barátja ült, mindketten olyan súlyos sérülést szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

Forrás: FacebookDJ Julian

Julian úgy kezdte karrierjét, mint sok ezer más önjelölt DJ tette világszerte. Először CD-ket, bakelitlemezeket gyűjtött és az iskolai partikon, klubokban fellépő DJ-ket figyelte. Ahogy nőtt lemezeinek a száma, megvette első lemezjátszóját és napi 5-6 óra gyakorlással kezdte. A sok évi gyakorlás és várakozás meghozta eredményét: állandó DJ lett a Gyöngyösi Lost Worldben, ami Magyarország egyik legnagyobb klubja volt. Tehetségével itt keltette fel az érdeklődését Dan Von Schulznak, DJ Juniornak és DJ Newlnak, akik innentől segítették karrierjének építését, és akikkel jó barátok maradtak - írja a onemusic.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.