Füstmérgezéses kutyát lélegeztettek a hős tűzoltók

Forrás: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság/ Bíró János tű. főtörzsőrmester -
kutya életmentés tűzoltók hős Tatabánya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megvan a nap jó híre! Nemcsak külföldön vannak hős, állatmentő tűzoltók, hanem itthon is. A tatabányai lánglovagok oxigénnel lélegeztettek egy szerencsétlenül járt ebet.

Megmentették egy kutya életét a tatabányai tűzoltók, akiket egy füstölő családi házhoz riasztottak a szomszédok. A tűzoltók vízsugárral oltották el a ház lángoló konyhai berendezéseit. A tulajdonosok nem voltak otthon, de nem sokkal a tűzoltók kiérkezése után ők is hazaértek. Az egyikük berohant a házba és a kezében az eszméletlen kutyájával tért vissza. A tűzoltók átvették az állatot és oxigénnel dúsított levegővel segítették a tüdeje tisztulását. Végül a tulajdonos orvoshoz vitte kedvencét, aki igazán szerencsés, hisz remek emberek, állatbarátok kezébe került.

Forrás: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság/ Bíró János tű. főtörzsőrmester
Kutyamentés - tele volt a gyomra kővel, ágakkalhttp://www.life.hu/drlife/20141026-csontsovany-kutyat-mentettek.htmlOktóber elején a Southern Animal Alapítvány helyettes igazgatója, a 43 éves Deanna Theis a központ facebook oldalán fedezte fel Alexet, aki a fotón rémületes állapotban volt.Dr. Life--Íme, a bizonyíték, hogy csodák léteznek! Másfél év után került elő a kutyahttp://www.life.hu/news/20150203-masfel-ev-utan-kerult-elo-az-elveszett-kutya.htmlHihetetlen, de igaz! Másfél év után lett meg a kutyus gazdája.NewsOrigoPóth Dia: "Nem lehetek egyedül minden árva kutya 'póth' anyja"http://www.life.hu/bulvar/20150122-poth-dia-mukorcsolyazo-segit-szombaton-a-budapesti-illatos-uton-a-vigyel-haza-alapitvany-es-az.htmlA ma már kétgyermekes anyuka, Póth Dia is jelen lesz szombaton az Illatos úti örökbefogadó napon, ahol több mint 100 kutya várja új gazdáját. TV + BulvárOrigoSalsázó kutya az internet új kis kedvencehttp://www.life.hu/news/20141222-salsa-zenere-tancol-a-kutya-igy-orul-gazdajanak-amikor-meglatja.htmlSalsa zenére „táncol", így várja gazdáját egy jó fej kutya, akiért odáig van most a világháló népe.NewsOrigoGolyók elé vetette magát egy kutya, hogy megvédje gazdáithttp://www.life.hu/csalad/20141202-golyok-ele-vetette-magat-egy-nemetjuhasz-kutya-hogy-megvedje-gazdait.htmlNoah, a németjuhász egy váratlan utcai lövöldözésben áldozta fel életét egy édesanyáért és három gyermekért. Mind megmenekültek, a kutya azonban a helyszínen elpusztult.CsaládKiskutyát mentettek a hős tűzoltókhttp://www.life.hu/news/20140211-a-vali-tuzoltok-egy-tisztitoaknaba-szorult-kiskutyat-mentettek-ki.htmlEgy tisztítóaknába esett négylábú kiszabadítása miatt kérték a szakemberek segítségét Tabajdon.NewsOrigoKisgyermeket védett meg a hős cica!http://www.life.hu/csalad/20140515-kisgyermeket-vedett-meg-a-hos-cica-biztonsagi-kamera-rogzitette-az-esetet-video.htmlAz amerikai család négyéves kisfia éppen az utcán biciklizett, amikor a szomszéd kutya megtámadta és megharapta. De ekkor jött a hős cica, és elkergette a dühöngő ebet! Az esetről készült videót az RTL Klub hiradója tette közzé.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.