Íme, az első hivatalos fotó a brit uralkodócsalád Facebookján

Forrás: Facebook/The Duke of York -
kiskorú szexbotrány Erzsébet királynő Buckingham-palota Facebook sajtó közösségi oldal András herceg közösségi média
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először jelent meg kép a brit uralkodócsalád hivatalos Facebook-oldalán, amelyen András herceg az édesanyjával, II. Erzsébet királynővel és feleségével, Zsófiával látható.

Eddig szinte kizárólag hivatalos eseményekről tudósított közösségi oldalain a brit uralkodói család, ám most úgy tűnik, elérkezettnek látták az időt arra, hogy másra is használják a közösségi média erejét. András herceg posztolt a minap a Facebook-oldalra egy képet, amelyről most mindenki beszél.

Forrás: Facebook/The Duke of York

A fotón, amely a Telegraph szerint a Buckingham-palota egyik magántermében készült, II. Erzsébet királynő látható a nemrég szexbotrányba keveredett fiával, Andrással és annak feleségével, Zsófiával. Ez az első ismert alkalom egyébként, hogy az Egyesült Királyság uralkodója találkozott másodszülött fiával azóta, hogy a sajtóban többször is felmerült a neve egy régóta húzódó amerikai szexbotrány kapcsán.

Andrást korábban egy 17 éves lánnyal folytatott szexuális kapcsolattal gyanúsították meg a sajtóban – az ügyről bővebben ide kattintva olvashatsz. A Buckingham-palota és a királyi sarj is tagad: a hivatalos közlemény szerint a vádak „minden alapot nélkülöznek."

A brit királyi család legdurvább botrányai

Nem András herceg ügye az első alkalom, hogy a brit uralkodói család erkölcstelenségére összpontosul a világsajtó figyelme. A Life.hu ITT gyűjtötte össze a királyi ház legemlékezetesebb szexbotrányait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.