Folyópara - A parton rekedtek a kisoroszlánok

Forrás: Northfoto -
természetfilm oroszlán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Beverly és Derek Joubert Emmy-díjas természetfilmesek figyeltek fel a kisoroszlánokra, akik nem mertek átkelni éjszaka a folyón. 

Beverly és Dereck Joubertről azt kell tudni, hogy a vadonban élnek, oroszlánokat és leopárdokat filmezve és fotózva a természetes környezetükben. Küldetésük, hogy megvédjék a nagymacskákat az emberi fenyegetettségtől. A pár kapta lencsevégre az alábbi oroszláncsaládot is. Amíg a felnőttek megpróbáltak átkelni a folyón, addig a kicsik egy darabig be sem merészkedtek a vízbe, majd hatuk közül négyen csak átkeltek rajta. A két legfélénkebb kölyök a folyó másik partján maradt, sőt még az éjszakát is külön töltötték a csapattól.

Forrás: Northfoto

Évekig oroszlánokkal éltek Melanie Griffith szülei

Tippi Hedren és férje, Noel Mashal 1971-ben fogadták be Neilt, az oroszlánt, hogy filmet forgassanak vele. Egy állatidomártól azt hallották: "Csak úgy ismerheted meg igazán az oroszlánokat, ha együtt élsz velük". Hát megtették, de nem kellett volna, a történet szomorú véget ért. A lenyűgöző fotókat mi is megmutattuk, nézzétek csak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.