Gigadugó várható kedden - Budapestre érkezik Putyin

forgalom Putyin dugófigyelő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vlagyimir Putyin orosz elnök és delegációjának budapesti tartózkodása során több útvonalon időszakos terelésre, forgalomkorlátozásra, illetve lezárásra kell készülni. A lezárások déltől este kilenc óráig tartanak majd. 

Az alábbi térképen nyomon követheted, hol lesznek útlezárások, a kevésbő vizuális típusok pedig az Origón részletesen el is olvashatják, hol várható dugó.

A kékkel jelzett szakaszokon lesz időleges lezárás a Putyin-látogatás alatt Budapesten Forrás: Origo

Tavasz van! Ezt a szuper időt vártukhttp://www.life.hu/news/20150215-februar-van-meg-csak-de-mintha-tavasz-lenne.htmlNagyon, NAGYON imádtuk ezt a hétvégét. Legalábbis azt, ami az időjárást illeti. News--Ilyen macska nincs is - Ruby imádja a vizethttp://www.life.hu/news/20150215-ruby-macska-nem-fel-a-viztol-imad-uszni.htmlAz köztudott, hogy a macskák gyűlölik a vizet, de mi mégis találtunk egy olyat, aki odavan érte. Irtó édes. NewsOrigoIlyen egy igazi család - Ezekről az oroszlánokról sok ember is példát vehetnehttp://www.life.hu/news/20150215-beverly-es-dereck-joubert-oroszlanokrol-forgat-filmet-es-fotozza-azokat.htmlBeverly és Derek Joubert Emmy-díjas természetfilmesek figyeltek fel a négy kisoroszlánra, akik nem mertek átkelni éjszaka a folyón. News--Tizenharmadik lett a magyar séf a Bocuse d'Oronhttp://www.life.hu/news/20150128-molnar-gabor-magyar-sef-es-es-segedje-pohner-adam-a-13-helyen-vegzett-a-bocuse-d-oron.htmlMegvan az eredmény a világ legrangosabb szakácsversenyén, a Bocuse d'Oron, amelyet a franciaországi Lyonban rendeztek. Molnár Gábor magyar séf és és segédje Pohner Ádám a 13. helyen végzett, vagyis nem sikerült túlszárnyalniuk Széll Tamás 2013-as 10. helyét. A győztes a Orjan Johannessen norvég séf lett. NewsOrigoChristy a világ leggazdagabb nőjehttp://www.life.hu/news/20150117-christy-walton-a-vilag-leggazdagabb-noje.htmlKétezer milliárdos - 12 százalákuk nő - ember él a Földön, most pedig a CNN jóvoltából megtudhadtuk, közülük is a leggazdagabb egy nő, Christy Walton. News--Eladják Elvis Presley két magánrepülőjéthttp://www.life.hu/news/20150103-eladjak-elvis-presley-ket-maganrepulojet-lisa-marie-es-a-hound-dog-ii-elnevezesueket.htmlElvis Presley két magánrepülőjét együtt kínálják eladásra. Az aukciót szervező aukciósház 10-15 millió dollárt vár az egykori sztár különleges gépeiért - adta tudtuk a The Daily Telegraph nyomán az MTI.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.