Két nőt vett feleségül, kettős életet élt a férfi - A Facebook buktatta le

Forrás: Northfoto -
esküvő kép fotó házasság feleség Facebook megcsalás Mexikó férj tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mit éreznél, ha meglátnád a férjed legújabb esküvői fotóit – amin éppen ő a vőlegény? Liz Linham pontosan így járt. Az asszony összetört, a csalfa férjre pedig börtön és kártérítés vár.

Három éven keresztül élt kettős életet az a brit férfi, Adrian Linham, akit végül Facebook-oldalára feltöltött képei buktattak le felesége, Liz Linham előtt, amelyek szerint férje időközben egy másik nőt is feleségül vett.

A kép, ami lebuktatta a csalfa férfit - Mellette az új feleség és az ő előző kapcsolatából született gyermeke Forrás: Northfoto

A 43 éves egygyerekes édesanya minden kapcsolatot megszakított a férfivel, akit végül tettéért 18 hét börtönbüntetésre és 1000 font kártérítésre ítéltek.

Újabb gyerekkel bővül Angelina Jolie és Brad Pitt családjahttp://www.life.hu/csalad/20150209-angelina-jolie-es-brad-pitt-egy-hetedik-gyereket-egy-keteves-kisfiut-is-orokbe-fogadnak.htmlHamarosan még nagyobbra bővül Angelina Jolie és Brad Pitt családja. Sajtóhírek szerint újabb gyermeket fogadnak örökbe Angie-ék. Család--Kétszáz éve nem volt lánygyerek a családban, aztán rájöttek a "módszerre"http://www.life.hu/csalad/20150210-ketszaz-ev-ota-eloszor-szuletett-a-lawrie-csaladba-lany.htmlNagyon különleges nap jött el a Lawrie család életében: októberben megszületett Myla, aki 1809 óta az első lány a családban. CsaládThinkstockFeleség vagy szexrabszolga?http://www.life.hu/csalad/20150128-ferjek-kenyszeritik-a-feleseguket-szexualis-aktusokra-ez-is-a-csaladon-beluli-eroszak-egyik-fajtaja.htmlEgy jó feleség főz, mos, vasal, és persze kényezteti az urát. De hol a határa a házastársi kötelességek teljesítésének? CsaládThinkstockÍme, az első hivatalos fotó a brit uralkodócsalád Facebookjánhttp://www.life.hu/news/20150212-andras-herceg-elso-ismert-csaladi-fotoja-erzsebet-kiralynovel-a-szexbotrany-kirobbanasa-ota.htmlElőször jelent meg kép a brit uralkodócsalád hivatalos Facebook-oldalán, amelyen András herceg az édesanyjával, II. Erzsébet királynővel és feleségével, Zsófiával látható.NewsOrigoÚj partnerében is egykori feleségét keresi Gönczi Gábor?http://www.life.hu/bulvar/20150130-tonkreteszi-a-hazassagot-a-rovid-haj.htmlA válófélben lévő Gönczi Gábor hátközépig érő, szőkésbarna hajjal ismerte meg Tatár Csillát, akivel fél évvel ezelőtt zátonyra futott a házassága. Csilla évek óta rövid, szőke hajat hord, a Fókusz műsorvezetője, úgy tűnik, hogy továbbra is a hosszú hajat kedveli.TV + Bulvár--Ezek a legkínosabb dolgok, amiket a szüleink csinálnak a Facebookonhttp://www.life.hu/csalad/20150123-kinos-dolgok-amiket-a-szulok-csinalnak-facebookon.htmlAmikor a szüleid csatlakoznak a Facebookhoz, akkor egy komoly problémával kell szembenézned: az ismerőseid legyenek? Hogy miért megfontolandó ez a döntés az az alábbiakból kiderül.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.