Boldog a világ legnagyobb fenekű asszonya - Örül, hogy méretes tompora híressé tette

Forrás: NORTHFOTO
Forrás: NORTHFOTO -
kövér fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem bánkódik termete miatt a világ legnagyobb fenekű asszonya. Azt állítja, hátsója híressé tette, és ennél jobb dolog nem is történhet vele. 

Szó szerint szélesebb, mint amilyen magas: a 190 kilós Mikel Ruffinelli 244 centis fenékkörmérete egészen egyedülálló. A négygyermekes családanya cseppet sem szégyelli alakját, és diétázni sem hajlandó - annak ellenére, hogy a legtöbb helyen csak oldalazva tud közlekedni. Sőt, most, hogy fenékmérete miatt a bulvármédia felkapta, direkt örül neki, hogy ekkorára növesztette a testét.

Forrás: NORTHFOTO

A hatvankilós, atletikus alkatú tinédzserről senki nem gondolta volna, hogy egyszer ilyen hihetetlen méreteket ölt - bár a családban mindenkinek széles a csípője, ha nem is ennyire. Mikel végül gyermekei szülése után kezdett terebélyesedni: az első baba után már 100 kilót nyomott, a negyedik után pedig elérte mostani, 190 kilós súlyát és hatalmas csípőjét. Eltekintve néhány korábbi sikertelen diétától, az asszonynak esze ágában sincs lefogyni: 3000 kalóriát fogyaszt naponta, alkatából pedig inkább pénzt kovácsolt: ducimodellként szépen keres, és egyre többen ismerik az arcát Amerikában. Férje az egyik legnagyobb rajongója: bár már tíz éve házasok, a férfi minden nap elmondja, milyen gyönyörűnek és szexinek látja őt. A rosszindulatú megjegyzésekre pedig Mikel így reagál: "Inkább vagyok boldog ilyen méretekkel, mint boldogtalan vékonyan". Önbizalmával másokat is szeretne inspirálni: ha ezzel a csípővel képes elfogadni magát, akkor másoknak is sikerülhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.