Csongrádi Kata színpadra állt - "Nehéz volt lelkileg"

Forrás: facebook/Csongrádi Kata rajongói oldala -
halál színésznő gyász Csongrádi Kata S. Nagy István fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók most először láthatták a színpadon a férjét, S. Nagy Istvánt gyászoló Csongrádi Katát. 

Ahogy a Life.hu is megírta, Csongrádi Kata férje, S. Nagy István hosszan tartó, súlyos betegség után 81 éves korában elhunyt. A színésznőtől férje szerelmes szavakkal búcsúzott. Csongrádi Kata a történtek után visszavonult és a barátok aggódtak is érte. Most azonban a színésznő a József Attila Színházban a nehéz körülmények között élő színművészek megsegítésére szervezett gálán harminc neves művész társaságában lépett felés elhunyt férje Ne add fel! című számát, adta elő – írja a Blikk.

Forrás: facebook/Csongrádi Kata rajongói oldala

„István halála óta először léptem színpadra. Nagyon nehéz volt lelkileg, de egy jó ügyért jöttem erre a gálára, hogy a befolyt összegből támogassuk a rászoruló idős színművészeket. A férjem is mindig szívesen segített, ha felkérték. A gálaest házigazdájával, Pécsi Ildikóval egyeztettünk, hogy ezt a számot adom elő, azt hiszem, ennél aktuálisabbat nem is választhattunk volna. Ez a dal - különösen most, a nehéz időszakban - erőt ad nekem, hogy ne adjam fel, és örülök, hogy ezt az erőt én is továbbadhattam másoknak" – mondta Kata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.