Így nyüzsög Los Angeles egy nappal az Oscar-gála előtt - exkluzív fotók

Oscar-díj Oscar 2015 Los Angeles díjátadás Oscar-díjkiosztó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már csak néhány óra, és megkezdődik az idei Oscar-díjak átadása. Los Angelest ilyenkor elárasztják az aranyszobrocskák, de hogy mi minden történik még a városban, arról Boros Márta, a Los Angelesben élő magyar jogász, stylist mesélt nekünk. 

Márti épp egy Louis Vuitton kiállításra sietett, előtte csíptük el. 2011 óta él Los Angelesben, férjével költözött ki munka miatt, most 2 és 4 éves kisgyermekét nevelgeti főállású anyaként, mellette pedig a környéken, Brentwoodban, Beverly Hillsben, Santa Monicán felbukkanó sztárokról posztol Martika Smith Fashion nevű Facebook-oldalán. Imádja a divatot, így nem csoda, ha ő is figyelemmel kíséri az év legnagyobb filmes eseményét.

Forrás: Boros Márta

,,Mind a Golden Globe-ot, mind az Oscart nagy várakozás előzi meg: a tévécsatornák nagyon készülnek, reklámozzák, hogy ők is ott lesznek vasárnap délután a vörös szőnyegen, így a nézők otthonról, a tévé előtt ülve követhetik a filmcsillagok vonulását. Napokkal az Oscar előtt már le van zárva a Hollywood Boulevard és környéke. Pár éve én is elmentem megnézni a készülődést az ikertestvéremmel: ő is filmes területen dolgozik - hihetetlen, mekkora ilyenkor a nyüzsgés! Biztos tudjátok, hogy csütörtök délután a helyszínen egy bombariadó zavarta meg a készülődést, de remélem, ez vasárnap nem fog megismétlődni! Illetve most az is nagy kérdés, lesz -e eső. A Golden Globe-nál épp elállt, így mindenki reménykedik benne, hogy vasárnap is így lesz"

Forrás: Boros Márta

Márti elmesélte, ilyenkor az üzletek tele vannak oscaros partikellékekkel, dekorációkkal - sokan fel is díszítik a lakásukat. ,,A turisták ilyenkor viszik haza a kis oscaros ereklyéket, szeretnek a díjátadó idején Los Angelesbe jönni. Én az E! és a Ktla csatornákon követem majd az eseményeket.

Forrás: Boros Márta

Imádom a divatot, úgyhogy izgatottan várom, kire kerül Zuhair Murad, Marchesa, Elie Saab, Stephane Rolland, Dior, Calvin Klein ruha. Idén nincs kifejezetten nagy kedvencem a jelöltek között, de örülni fogok, ha például Reese Witherspoon vagy a Grand Hotel Budapest című film a díjazottak között lesz."

Forrás: Boros Márta

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.