Hol volt Jennifer Lawrence az Oscar-díj-átadó helyett?

Oscar-díj botlás Jennifer Lawrence Oscar 2015 Hollywood lépcső vörös szőnyeg díjátadó esés Boston Az éhezők viadala
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába kerestük, nem találtuk a 24 éves színésznőt a gálázó sztárok között. Mi már tudjuk is, hogy miért.

Éppen két évvel ezelőtt történt, hogy Jennifer Lawrence orra bukott a lépcsőn, amikor a legjobb színésznőnek járó Oscar-díját készült átvenni.

Forrás: AFP/Kevin Winter

Hollywood új üdvöskéje ezzel egy életre beírta magát a filmes gála történetének legjobb pillanatai közé, a sajtó pedig azóta is számon tartja, merre botladozik éppen. Idén azonban hiába kerestük Az éhezők viadala sztárját, nem találtuk az Oscar-gálán készült fotókon.

/1502/Kihag201522372549

Míg a többi híresség már javában készült, hogy a legtökéletesebb formáját nyújthassa a vörös szőnyegen, addig Jennifert a havas Bostonban kapták lencsevégre, amint kutyájával, Pippivel sétálgatott testőrei kíséretében - a bizonyítékként szolgáló képet ide kattintva nézheted meg.

Heidi Klum és Rita Ora abszolút bugyi nélkül

A két híresség nem bízta a véletlenre, hogy másnap mindenki róluk beszéljen. Ám nem csak ők tettek ki magukért az Oscar-díj-átadót követő partin. A Life.hu ITT válogatta össze az idei gála legszínesebb kreációit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.