Napsütés sehol - ilyen idő lesz a hétvégén

Forrás: Thinkstock -
napsütés időjárás esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még várni kell a napsütésre: a hétvégén is többnyire borús lesz az ég, többfelé várható eső. A leghidegebb órákban lehetnek mínuszok, de nappal akár 14 Celsius-fokig is melegedhet a levegő. 

Az országos előrejelzés szerint pénteken általában erősen felhős vagy borult időre lehet számítani, de helyenként - főként nyugaton és északon - elvékonyodhat, felszakadozhat a felhőzet. Napközben északon, északkeleten néhol, majd estétől dél felől több helyen fordulhat elő kisebb eső, zápor. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 2 és plusz 5 fok között valószínű, a legmagasabb hőmérséklet plusz 6 és 11 fok között várható.

Forrás: Thinkstock

Szombaton a Dunántúlon változóan felhős idő várható, a maximumhőmérséklet 8 és 13 fok között alakul.
Vasárnap gomolyfelhős idő várható többórás napsütéssel, csupán estefelé növekszik meg a felhőzet és ekkortól északon néhol kisebb eső is előfordulhat. De legalább hideg nem lesz: nappal 10-14 fokig melegszik a levegő.

Megölték a gyönyörű topmodellt - hármas gyilkosság történthttp://www.life.hu/news/20150226-megoltek-az-america-s-next-top-model-egyik-szereplojet-mirjana-puharra-t.htmlKedden este holtan találták lakásában Mirjana Puhara topmodellt, kedvesét és egy közös barátjukat. Állítólag hármas gyilkosság történt.News--Csillámporrá változtak a testnedvekhttp://www.life.hu/news/20150225-vert-konnyet-hanyast-helyettesit-fotoin-a-muvesz.htmlA női szépséget akarta bemutatni Hannah Altman, a 19 éves egyetemista And Everything Nice című fotósorozatával, amelyben a testnedveket csillámporral helyettesítette. News--Nincs többé gyermekhiszti vásárlás közbenhttp://www.life.hu/news/20150226-magyarorszagon-is-megjelentek-az-egeszseges-kasszak-amelyet-itthon-elsokent-a-lidl-magyarorszag.htmlNemzetközi sikerpéldákat követően Magyarországon is megjelentek az Egészséges Kasszák. Hogy ez mit jelent? Eláruljuk.News--Hol volt Jennifer Lawrence az Oscar-díj-átadó helyett?http://www.life.hu/news/20150224-hol-volt-jennifer-lawrence-a-2015-os-oscar-dijatado-helyett.htmlHiába kerestük, nem találtuk a 24 éves színésznőt a gálázó sztárok között. Mi már tudjuk is, hogy miért.News--Cara Delevingne lenne Robbie Williams eltitkolt testvére? Kísérteties a hasonlóság!http://www.life.hu/news/20150223-cara-delevingne-modell-es-robbie-williams-enekes-kisertetiesen-hasonlit-egymasra.htmlUgyanaz a szempár, ugyanaz a szemöldök és ugyanazok a grimaszok – hihetetlen, mennyire hasonlít egymásra a szemöldökkirálynő modell és a népszerű énekes!News--JoeJoe for president! Odavagyunk ezért a vízidisznóérthttp://www.life.hu/news/20150222-joejoe-a-vizidiszno-az-internet-uj-sztarja.htmlJoeJoe annyira aranyos, hogy ha egyszer rákapsz a fotói nézegetésére, soha, de soha nem tudod abbahagyni. Mi, a Life.hu szerkesztőségében egyenesen vízidisznó-függőségben szenvedünk, amióta felfedeztük ezt a kis állatot. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.