Conchita-koncert másképp: A szakállas nő lesz a bécsi tömegközlekedés hangja

Forrás: NORTHFOTO/IPA MilestoneMedia/Empics Entertainment/Maurizio D'avanzo -
tömegközlekedés Bécs hang Conchita Wurst
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Eurovíziós Dalfesztivál ideje alatt Conchita Wurst hangját hallgathatják majd a Bécsbe látogatók. 

A tavalyi fesztivál győztesének hangján németül, angolul és franciául tájékoztatják az utasokat az osztrák fővárosban a villamosokon, buszokon és metrókon. Bécs egyébként már december óta Eurovízió-lázban ég: a rendezvény dizájnjával ellátott villamosok közlekednek, a városháza előtti téren egy torony mutatja, hogy mennyi idő van még hátra a döntőig.

Forrás: NORTHFOTO/IPA MilestoneMedia/Empics Entertainment/Maurizio D'avanzo

A nádszálvékony Conchita nemrég Magyarországon járt, a Story-gála közönségét kápráztatta el hangjával.

Magyarországot Csemer Boglárka képviseli májusban Wars for nothing című dalával.

Megtaláltuk Katalin hercegnő magyar ikertestvérét! http://www.life.hu/news/20150304-csemer-boggie-boglarka-a-dal-gyoztese-hasonlit-katalin-hercegnore.html Rájöttünk, miért is olyan ismerős Boggie arca! Nagyon hasonlít Katalin hercegnőre. News Origo Ezt a 10 dolgot fogadd el, és igazán boldog leszel http://www.life.hu/news/20150304-dolgok-amiket-el-kell-fogadni-a-boldogsag-eleresehez.html Sajnos nincs kézikönyv a boldogsághoz, de ha néhány dolgot egyszerűen csak elfogadsz, máris sokkal közelebb jutsz majd az igazi örömökhöz. News Thinkstock Megérkezett Nur nuru bin és Vobara - Csütörtökön avatják fel a budapesti koalákat http://www.life.hu/news/20150304-a-budapesti-allatkertbe-erkeztek-a-koalak-nur-nuru-bin-es-vobara.html Übercuki! Csütörtökön avatják fel az állatkertbe érkezett két koalát. News -- Ha ma csak egy képet nézel meg, ez legyen az: Menyétet visz a hátán a harkály http://www.life.hu/news/20150303-egy-fotos-fenykepezte-le-a-harkalyt-hatan-egy-menyettel.html Egy essexi fotós kapta lencsevégre a hátán kapaszkodó menyéttel repülő harkályt. News -- Mi ez a hatalmas füst Budapesten? http://www.life.hu/news/20150303-nagy-fust-szall-budapesten-a-jaszberenyi-uton-tuz-volt-a-szinesfem-feldolgozoban.html Nagy füstfelhő száll Budapesten, a Jászberényi út fölött. Kedden kora délután tűz ütött ki a fémhulladék-feldolgozó üzemben. News Origo Denevérek életét mentette meg az Állatvédőrség http://www.life.hu/news/20150302-denevereket-mentett-meg-az-allatvedorseg.html Közel 200 denevér életét mentette meg az Állatvédőrség. News Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.