Meghalt Daniel von Bargen, az Elemi ösztön sztárja

Forrás: Northfoto -
betegség halál A bárányok hallgatnak Rés a pajzson színész Elemi ösztön cukorbetegség öngyilkosság amputáció Daniel von Bargen G. I. Jane
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú betegség után hunyt el a színész. 64 éves volt.

Meghalt Daniel von Bargen. A színész, aki többek között az Elemi ösztön és A bárányok hallgatnak című filmekben is szerepelt, 64 éves korában, hosszú betegeskedés után hunyt el múlt hét vasárnap – közölte a The Hollywood Reporter. A halál okát és a betegséget nem nevezték meg.

Forrás: Northfoto

A Rés a pajzson sztárja 2012-ben egyszer megpróbált véget vetni az életének, ám túlélte. Akkor azt mondta a 911 segélyhívó diszpécserének, hogy azért lőtte fejbe magát, mert diabétesze miatt újabb amputáció várt volna rá, ezt akarta elkerülni. A határozott fellépésű színészt legtöbbször a hatóság embereit alakította filmjeiben, mint a G.I. Jane-ben, A jövő hírnökében és A gyanú árnyékában.

"Az én tizenöt perc hírnevem már megvolt" - Liptai Claudiáról is mesélt exe, Horváth Ákos, a szombathelyi színészhttp://www.life.hu/intim/20150215-liptai-claudiarol-is-meselt-exe-horvath-akos-a-szombathelyi-szinesz.htmlA nyugat.hu újságíróját avatta be életébe a szombathelyi színész, Horváth Ákos, aki ezúttal megtörte a csendet, és exével, Liptai Claudiával való kapcsolatáról is beszélt. IntimOrigoSzexi, szülinapos sztárok márciusrahttp://www.life.hu/intim/20150301-marciusi-szulinaposok-daniel-craig-jon-bon-jovi-kellan-lutz-adam-levine-ewan-mcgregor.htmlEgy James Bond, egy vámpírsrác, több dögös zenész, színészóriások, valamint egy sztárcsemete ünnepel márciusban, és persze Chuck Norris is, aki mint tudjuk, egyszerre minden.Intim--Andorai Péter a Nemzet Színésze letthttp://www.life.hu/kult/20150303-andorai-peter-lett-a-nemzet-szinesze-1.htmlAndorai Péter Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészt választották a nemzet színészének kedden Budapesten - tájékozatta az MTI-t a Nemzeti Színház kommunikációs osztálya.Kult--Audrey Hepburn tragikus szerelme – Kiderült a színésznő legféltettebb titkahttp://www.life.hu/intim/20150227-audrey-hepburn-es-szerelme-bill-holden-kapcsolata-tonkrement-mert-nem-lehetett-gyerekuk.htmlAudrey Hepburn és Bill Holden szerelme sokáig titok maradt a világ elől. A színésznő teljesen összetört, mikor kiderült a férfi titka. Intim--Az Oscar után is van élet! Így szexiztek a sztárok a Brit Awards-díj-átadónhttp://www.life.hu/trend/20150226-brit-awards-dijatado-ilyen-szexi-volt-kim-kardashian.htmlA szerda esti gálán igen színes volt a paletta: a szuperízléses ruháktól kezdve a közönséges darabokig mindenfélében vonultak a sztárok a vörös szőnyegen. Taylor Swift meseszép volt, Charli XCX pedig szokás szerint rémesen festett.TrendOrigoOtthagyja a színészi pályát Orlando Bloom?http://www.life.hu/kult/20150226-orlando-bloom-otthagyna-a-szineszi-palyat-es-inkabb-a-zenevel-foglalkozna.htmlA Gyűrűk Ura és A Karib-tenger kalózai sztárja a szerda esti BRIT Awards díjkiosztóján hintette el, hogy adna egy esélyt a zenének. Nahát!Kult--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.