Havi másfél milliót fizetnek ezért a munkáért, mégsem vállalja senki

Forrás: AFP/Ingo Wagner -
csirke Egyesült Királyság csibe nem millió munka fizetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába a kecsegtető fizetés, senki nem szeretne csibeszexáló lenni az Egyesült Királyságban.

Évi 40 ezer font, vagyis körülbelül 16,8 millió forintnak megfelelő fizetés jár a csibeszexálásért az Egyesült Királyságban, mégsem akarja senki betölteni ezt a munkakört – írja az Origo a Metro nevű brit lapra hivatkozva.

Forrás: AFP/Ingo Wagner

A napi 12 órás munka, amelynek lényege, hogy megállapítsák a frissen kikelt csirkék nemét, valóban nem könnyű és nem is túl gusztusos: 3 évig tart megtanulni, hogy a kiscsibék kloákája és szárnya alapján megállapítsák napi 800-1200 állat nemét 97-98 százalékos pontossággal. Hogy miért nem örvend olyan nagy népszerűségnek a csibeszexálás, az kiderül az alábbi videóból:

Segítség, munkanélküli lettem! - Egy tipp, amivel hamar munkába állhatsz http://www.life.hu/csalad/20150126-munkanelkuliek-szamara-inditott-tovabbkepzesek-atkepzesek.html Akár váratlanul ér bennünket a hír, akár saját döntésünkből adódóan válunk munkanélkülivé, egy biztos: új munkahelyet találni manapság nem lesz egyszerű. Sokaknak nincs szakmája, vagy éppen olyan, amivel a jövőben már nem tudnak mit kezdeni. Mit lehet ilyenkor tenni? Nem szabad megijedni a továbbtanulástól, átképzéstől, mert sok esetben ez az út vezet egy új munkahely felé. Légy bátor, és vágj bele! Család Thinkstock Ciki a céges cumi? Így szexel a magyar a munkahelyén http://www.life.hu/intim/20150304-igy-szexelnek-a-magyarok-a-munkahelyukon-iroasztal-raktar-felmeres.html Újabb irodai szexkutatás eredményei láttak napvilágot. A felmérést most kivételesen nem a brit tudósok követték el, az online kérdőív válaszai a magyar munkahelyek pásztoróráit és az irodai mosdóban elkapkodott szexszeánszait vizsgálta. Lássuk hát, hogy működik idehaza a céges szex! Intim Origo ,,Nem azért dolgozom, hogy elfáradjak" - megérte Berkinek a nyaralós munka http://www.life.hu/bulvar/20150220-berki-krisztian-az-eden-hotel-musorvezetoje-costa-rican-dolgozott-errol-meselt.html Hogy milyen a tökéletes munka? Kell hozzá a jó fizetés, a csodálatos környezet, és az, hogy a pihenésre is maradjon idő. Berki Krisztián nagyon szerencsés ember, mert nemrég ebben lehetett része - és ezt ő is jól tudja. TV + Bulvár -- Káosz és narancsbőr helyett tudatos munka - így készülnek a modellek a divathetekre http://www.life.hu/ez-zsir/20150220-igy-hoztak-formaba-magukat-a-modellek-a-divathetre.html Február kétségkívül a divathetekről szól, amire a modellek már hetekkel a kifutós szereplés előtt megkezdik a felkészülést. Mindent meg kell tenniük annak érdekében, hogy a testük csúcsformában legyen, ezért számukra javában zajlik a kemény edzések és a diéta korszaka. Utánajártunk, hogyan edznek, mit esznek a kifutók királynői - lesd el a trükkjeiket, ám ne feledd, nekik ez az életük, és nem kell irodában ülniük és a családjukról gondoskodniuk. Ez Zsír! -- Most kiderül, melyik munka a legnehezebb http://www.life.hu/csalad/20150206-a-kisdumasok-a-munkarol-allasinterjurol-fizetsegrol-beszelnek.html Miért dolgoznak az emberek? Melyik a legnehezebb munka a világon? Az anyukák vagy az apukák dolgoznak a legtöbbet? Mi az az állásinterjú? Mit jelent az, hogy kirúgni? A Kisdumások kitálalnak. Család -- Légkör a munkahelyen - ettől függ, hogyan teljesítesz http://www.life.hu/drlife/20150209-munkahelyi-legkor-befolyasolja-egyeni-teljesitmenyedet.html Egyáltalán nem mindegy, milyen hangulat fogad a munkahelyeden. Ez ugyanis alapvetően határozza meg a munkakedvedet, a kreativitásodat, így a teljesítményedet is. Dr. Life Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.