Nem gyógyszerezik a magyar McDonald's csibéit

Forrás: Thinkstock -
McDonald's étterem csirke gyógyszer magyar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar McDonald's gyorsétteremlánc számára nevelt csirkék kizárólag akkor kapnak gyógyszert, ha betegek. 

Arról, hogy a beteg csibék gyógyszert kapjanak, állatorvos dönt, nem a termelő. Szintén jogszabály rendelkezik arról, hogy az antibiotikummal kezelt állatokat csak akkor vághatják le, ha szervezetükből már kiürült a hatóanyag - olvasható az Origón.

Forrás: Thinkstock

Hamarosan tovább korlátozzák, mikor, milyen antibiotikumot kaphatnak az állatok.

Conchita-koncert másképp: A szakállas nő lesz a bécsi tömegközlekedés hangjahttp://www.life.hu/news/20150305-conchita-wurst-lesz-a-becsi-tomegkozlekedes-hangja-az-eurovizios-dalfesztival-ideje-alatt.htmlAz Eurovíziós Dalfesztivál ideje alatt Conchita Wurst hangját hallgathatják majd a Bécsbe látogatók. News--Ezüstérmes fával büszkélkedhetünk - A tatai nagy platán lett a második az Európai Év Fája versenyenhttp://www.life.hu/news/20150305-az-europai-ev-faja-versenyen-a-tatai-platan-masodik-lett.htmlA 2015-ös év európai fája versenyben második lett a tatai nagy platán. A versenyben olyan fákat kerestek, amelyeknek története van. NewsOrigoMegtaláltuk Katalin hercegnő magyar ikertestvérét! http://www.life.hu/news/20150304-csemer-boggie-boglarka-a-dal-gyoztese-hasonlit-katalin-hercegnore.htmlRájöttünk, miért is olyan ismerős Boggie arca! Nagyon hasonlít Katalin hercegnőre. NewsOrigoEzt a 10 dolgot fogadd el, és igazán boldog leszelhttp://www.life.hu/news/20150304-dolgok-amiket-el-kell-fogadni-a-boldogsag-eleresehez.htmlSajnos nincs kézikönyv a boldogsághoz, de ha néhány dolgot egyszerűen csak elfogadsz, máris sokkal közelebb jutsz majd az igazi örömökhöz. NewsThinkstockEz ám a sztárszelfi! Egy fotón pózol a három világhírű úriemberhttp://www.life.hu/news/20150304-kozos-szelfin-david-beckham-tom-cruise-david-beckham.htmlIlyen egy igazi sztárszelfi! David Beckham Tom Cruise-zal, és Madonna exével, Guy Ritchievel pózolt közös fotón. De nem ám akárhol! News--Betiltották a diáklány megerőszakolásáról készített dokumentumfilmet Indiábanhttp://www.life.hu/news/20150304-betiltottak-a-diaklany-megeroszakolasarol-keszitett-dokumentumfilmet-indiaban.htmlIndiában betiltották annak a dokumentumfilmnek a sugárzását, amely egy újdelhi diáklány néhány évvel ezelőtti csoportos megerőszakolásáról és meggyilkolásáról szól, mert a bíróság szerint a támadók egyikének a filmben elhangzó megjegyzései félelmet és feszültséget kelthetnek az országban.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.