Eljött az utolsó vasárnap! Most még vásárolhatsz a hétvége mindkét napján

Forrás: Thinkstock -
nyitvatartás üzlet vasárnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Most vasárnap még utoljára elszaladhatsz cipőért vagy kenyérért, jövő héttől viszont a hét másik hat napjára kell korlátoznod a vásárlást. Március 15-étől vasárnaponként zárva lesz minden bolt, ami nagyobb 200 négyzetméternél és nem csak a tulajdonos vagy családtagja dolgozik benne.

A pékségek a munkaszüneti napokon és vasárnap reggel 5-től délig, az újságosok reggel 6-tól délig lehetnek nyitva. A piacokat, gyógyszertárakat, benzinkutakat viszont nem érinti a korlátozás. A világörökségi területen lévő üzletek is nyitva lehetnek.

Forrás: Thinkstock

A plázákban lévő mozik, éttermek, kávézók ugyanúgy nyitva tartanak, mint a hét többi napján. Hosszabbírott nyitvatartással készülnek a bevásárlóközpontok, hogy elkerüljék a nagy tömeget szombatonként.

Nem gyógyszerezik a magyar McDonald's csibéithttp://www.life.hu/news/20150306-a-magyarorszagi-mcdonald-s-etterem-szamara-nevelt-csirkek-nem-kapnak-gyogyszert.htmlA magyar McDonald's gyorsétteremlánc számára nevelt csirkék kizárólag akkor kapnak gyógyszert, ha betegek. NewsThinkstockEz ám a sztárszelfi! Egy fotón pózol a három világhírű úriemberhttp://www.life.hu/news/20150304-kozos-szelfin-david-beckham-tom-cruise-david-beckham.htmlIlyen egy igazi sztárszelfi! David Beckham Tom Cruise-zal, és Madonna exével, Guy Ritchievel pózolt közös fotón. De nem ám akárhol! News--Ki sem találnád, mi van ma: március 4., a patkányűzés napjahttp://www.life.hu/news/20150304-marcius-4-a-patkanyuzo-nap.htmlÚgy tartja a hagyomány, ha március 4-én kiűzzük a patkányokat, egész évben elkerülik a házat a rágcsálók. NewsThinkstockMár az esőerdőben is túrázhatsz virtuálisan http://www.life.hu/news/20150303-az-amazonas-videk-esoerdoi-lathatoak-a-google-street-view-n.htmlMár nem csak a nagyvárosok utcáin, de az Amazonas vidéken is kalandozhatunk virtuálisan a Google Street View-n. News--Elárverezik Marilyn Monroe utolsó, halála előtt készült képeithttp://www.life.hu/news/20150306-elarverezik-marilyn-monroe-utolso-fotosorozatanak-kepeit-amelyek-a-halala-elott-keszultek-a.htmlA 6 darabos képsorozat, amelyet a szexszimbólum utolsó fotósorozataként tartanak számon, egyetlen darabja 6 ezer dollárba, vagyis körülbelül másfél millió forintba kerül.NewsOrigoMég nincs vége a télnek: jönnek a mínuszokhttp://www.life.hu/news/20150306-a-hetvegi-idojaras-napos-szaraz-de-hideg-es-szeles-lesz.htmlNe tedd el a meleg kabátot! A hétvégén jellemzően napos, ám hideg idő várható, csapadék nem valószínű.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.