Brrrr! Ragyogó napsütés után havas eső

Forrás: Thinkstock -
eső időjárás havas eső
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokáig örülhetünk a szép tavasznak, szerdától ismét ázunk-fázunk. 

Kedden még marad a tavaszias idő, aztán szerdától esőt, sőt, csütörtökön havas esőt jeleza meteorológiai szolgálat. Rossz hír a kirándulni vágyóknak, hogy előreláthatóan a hétvégén sem nagyon látjuk a napot, az esernyőket pedig nem árt magunknál tartani.

Forrás: Thinkstock

JoeJoe for president! Odavagyunk ezért a vízidisznóérthttp://www.life.hu/news/20150222-joejoe-a-vizidiszno-az-internet-uj-sztarja.htmlJoeJoe annyira aranyos, hogy ha egyszer rákapsz a fotói nézegetésére, soha, de soha nem tudod abbahagyni. Mi, a Life.hu szerkesztőségében egyenesen vízidisznó-függőségben szenvedünk, amióta felfedeztük ezt a kis állatot. NewsOrigoTechnikai bravúr - Fotókat készített az univerzumról Stephen Hawkinghttp://www.life.hu/news/20150221-fotokat-keszitett-az-univerzumrol-stephen-hawking.htmlEgy 11 colos tükörrel szerelt teleszkóppal bővült a világ alighanem legokosabb emberének eszköztára. Már fotózott vele néhány érdekességeket, és újabbakat is ígér.NewsOrigoKlapka György gyászol - Eldobta magától az életét egykori táncpartnernőjehttp://www.life.hu/news/20150219-klapka-gyorgy-gyaszol-eldobta-magatol-eletet-egykori-tancpartnernoje.htmlKiderült, egykor táncosnő volt az a hölgy, aki néhány nappal ezelőtt leugrott a Mammut bevásárlóközpont 3. emeletéről és életét vesztette. News--Szívszorító! Diétára fogták az orosz állatkertek lakóithttp://www.life.hu/news/20150215-dietara-fogtak-az-orosz-allatkertek-lakoit.htmlA rubel árfolyamának esése miatt megdrágult az eledelek beszerzése, ezért kevesebb ételt kapnak az állatok - közölte az Izvesztija című orosz napilap nyomán az MTI. Több állatot más ország intézményébe kellett költöztetni, mert nem tudják megfelelően ellátni őket. News--Boldog a világ legnagyobb fenekű asszonya - Örül, hogy méretes tompora híressé tettehttp://www.life.hu/news/20150217-boldog-a-vilag-legnagyobb-feneku-asszonya-mikel-ruffinelli.htmlNem bánkódik termete miatt a világ legnagyobb fenekű asszonya. Azt állítja, hátsója híressé tette, és ennél jobb dolog nem is történhet vele. News--Folyópara - A parton rekedtek a kisoroszlánokhttp://www.life.hu/news/20150215-beverly-es-dereck-joubert-oroszlanokrol-forgat-filmet-es-fotozza-azokat.htmlBeverly és Derek Joubert Emmy-díjas természetfilmesek figyeltek fel a kisoroszlánokra, akik nem mertek átkelni éjszaka a folyón. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.