A fél város megtanulta a jelnyelvet a siket fiú kedvéért – Elsírta magát a meghatottságtól

Forrás: Videa -
jelnyelv siket videó fiú megható tanulás sírás város
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Könnyekben tört ki a siket török fiú, amikor rájött, hogy konkrétan a fél város megtanulta a jelnyelvet azért, hogy kommunikálni tudjanak vele. Megható videó.

Muaharrem nem is sejtette, micsoda meglepetés vár rá azon a bizonyos decemberi napon, amelyre majdnem az egész város készült, hogy meglephesse a fiatal férfit.

Forrás: Videa

A környék ugyanis közel egy teljes hónapot készült azért, hogy elsajátítsák a jelnyelvet, és kommunikálni tudjanak a születésétől kezdve siket fiúval. Így tudta elmondani a pék Muaharremnak, hogy a bagett még forró, így köszönte meg az utcán egy férfi, hogy segített összeszedni az elgurult gyümölcseit, illetve a taxissal is sikerült ilyen módon néhány kedves szót váltania. A végén lehull a lepel, Muaharrem pedig a meghatottságtól elsírja magát:

Az ötlet és a megvalósítás egyébként a Samsung kreatív csapatának érdeme, akik ezzel a projekttel szeretnék népszerűsíteni a siketek számára megnyitott call centerüket. A decemberben készült videót nemrég töltötték csak fel és eddig több mint 5 millióan nézték meg a legnagyobb videomegosztó oldalon.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.