Mi történik, ha a kólába tejet keversz? Most kiderül!

kísérlet tej üdítőital videó kóla keverés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy leleményes kísérletező kipróbálta, az eredményt elnézve pedig soha többé nem szeretnénk inni a népszerű üdítőitalból.

Kólába tej – már a gondolat is rosszul hangzik. Az alábbi videó készítője megcsinálta, és egy kis tejjel hígította fel a világszerte népszerű üdítőitalt. Az eredményt alább nézheted meg:

Bizony, a két folyadék reakcióba lépett, és egy óra után gyakorlatilag a kóla áttetsző folyadékká vált, míg az alján barna üledék keletkezett. A magyarázat egyszerű kémia: a savas kóla és a lúgos kémhatású tej egy óra alatt közömbösíti egymást, ennek eredménye pedig a kólásüvegben látható víz és só.

Bizarr macskajajkörkép a nagyvilágból - Tigristej, ruszli és a savanyú birkaszem a nyerő http://www.life.hu/news/20150312-a-legjobb-masnapossag-elleni-tippek-a-vilag-minden-tajarol.html Előfordul, hogy felöntünk a garatra, és nehezen indul a másnap. A világ minden táján máshogy gyógyítják a macskajajt. Összeszedtük a legjobb tippeket, amik közül válogathatsz, ha eggyel több pohár alkohol csúszott le, mint kellett volna. News Thinkstock Egy párkapcsolat története a franciaágyon – Szívbemarkoló videó http://www.life.hu/intim/20150312-egy-parkapcsolat-tortenete-felulnezetbol-egy-franciaagyon-szivbemarkolo-video.html Egyre csak terjed az interneten az a kisfilm, amely mindössze 7 percben foglalja össze és mutatja be egy férfi és egy nő szerelmét a kezdetektől a végéig. Intim Origo Az alvás az a csokiöntet a tejszínhabon - ma van az Alvás Világnapja http://www.life.hu/drlife/20150313-ma-van-az-alvas-vilagnapja-2015-marcius-13.html Ez a kijelentés egy cseppet sem túloz, hiszen aligha van olyan szükség, ami ennyire kellemes lenne, lehetne, mint az alvás. Az alvás csodás folyamata nélkül se testünk, se lelkünk nem tudná feldolgozni a hatásokat, élményeket, ingereket. Dr. Life -- Jobb szexet szeretnél? Ez a vicces videó megmutatja a tuti megoldást http://www.life.hu/intim/20150312-ez-a-vicces-video-elarulja-a-tuti-megoldast-a-szexualis-eleted-jobba-teteledre.html Ingyenes, mindenki számára elérhető és mindössze egyetlen gombnyomásba kerül. A Durex most lerántotta a leplet arról az egyszerű, de nagyszerű módszerről, amely segítségével garantáltan csak egymásra fogtok figyelni az ágyban. Intim Thinkstock Designerruhát húzott a kólamikulás - Így festene mai stílusban http://www.life.hu/trend/20141219-coca-cola-mikulas-mai-stilusban.html Eszedbe jutott már, milyen lenne, ha kedvenc divatterveződ öltöztetné a jó öreg Mikulást? Egy brit kreatív ügynökségnek igen, íme, az eredmény. Trend -- Csókolózó csontvázak bizonyítják, hogy semmi sem számít, ha szerelemről van szó – Videó http://www.life.hu/intim/20150305-csokolozo-csontvazak-szerepelnek-egy-kampanyban-hogy-bizonyitsak-hogy-a-szerelemben-semmi-sem.html Egymást ölelgetik, csókolgatják, táncoltatják, majd előbújva a paraván mögül bizonyítják ezek az emberek: belülről mind ugyanolyanok vagyunk. Intim Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.