Fernando Alonso baleset McLaren
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A McLaren korábban egy erős széllökéssel magyarázta Fernando Alonso balesetét, amely az első barcelonai tesztsorozat végén történt, ám most elismerték, hogy nem tudtak fényt deríteni a pontos okára.

„Az alapos elemzés elvégzése után biztosan állíthatjuk, hogy semmilyen műszaki hiba nem állt a háttérben" – közölték a BBC-vel. „Fernando kivizsgálása és kórházi megfigyelése sem tárt fel semmiféle rendellenességet. Ezeket a tényeket szem előtt tartva az igazság az, hogy a balesetoka pontosan nem ismert" - tették hozzá.

Forrás: www.viceroy.es

„Alonso jól érzi magát, már keményen edz, és szeretne minél hamarabb versenyezni. Bizonyára említenünk sem kell, hogy mi is osztozunk ebben a vágyában" – tette hozzá a csapat szóvivője - amelyről bővebben itt olvashatsz - a BBC-nek.

Minden eladó - Elárverezik a Titanic széndarabjáthttp://www.life.hu/news/20150314-elarverezik-a-titanic-szenet.htmlMinden idők legértékesebb széndarabja, hamarosan kalapács alá kerül egy árverésen. Ez volt egyébként a 36. tárgy, amit 199-ben felhoztak a víz alól. NewsOrigoFelújítják a Nyugati Pályaudvart - Két hétre bezárják a csarnokothttp://www.life.hu/news/20150314-felujitjak-a-nyugati-palyaudvart.htmlA MÁV a Nyugati pályaudvar felújítását tervezi, de a munkálatok megkezdésének időpontjáról még nem született végleges döntés - közölte a vasúttársaság az MTI megkeresésére. News--Teljes napfogyatkozás lesz március 20-án - Magyarországon is csupán részleges napfogyatkozást láthathttp://www.life.hu/news/20150314-teljes-napfogyatkozas-lesz-2015-marcius-20-an.htmlAz égi jelenséget Európában a Feröer-szigetekről, illetve Norvégiából lehet majd megcsodálni, Európa többi részén, így Magyarországon is csupán részleges napfogyatkozást láthatunk.News--Újabb fordulat Knézy Jenő ügyében - A bíróság hatályon kívül helyezte a sportriportert bűnösnek találó ítéletethttp://www.life.hu/news/20150314-ujabb-fordulat-knezy-jeno-ugyeben-a-bi-ro-sa-g-hata-lyon-ki-vu-l-helyezte-a-riportert-bunosnek.htmlA bíróság hatályon kívül helyezte a Knézy Jenőt bűnösnek találó elsőfokú ítéletet. NewsOrigoNem "sértegeti" tovább a túlsúlyos embereket a Facebook - Eltelt lehetsz, de kövér nem http://www.life.hu/news/20150312-a-facebook-kovernek-erzi-magat-statusza-nagy-felhaborodast-valtott-ki-egy-aktivista-csoportbol.htmlA Facebook "kövérnek érzi magát" státusza nagy felháborodást váltott ki egy aktivista csoportból. Úgy érezték, sértő a túlsúlyos emberekre nézve, és negatív érzéseket vált ki belőlük.NewsThinkstockItt a legmagasabb és leggyorsabb hullámvasút - Te kipróbálnád? http://www.life.hu/news/20150312-a-fury-325-lesz-a-leggyorsabb-es-legmagasabb-hullamvasut-eszak-es-del-karolina-hataran-fekvo.htmlAz úgynevezett giga coasterek kategóriájában a Fury 325 lesz a legmagasabb, és holtversenyben a leggyorsabb is.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.