Kiderült, mennyit fizettek a bliccelők tavaly a BKV-nak

Fotó: Szabó Gábor/Origo -
büntetés bliccelő BKV egymilliárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyjából hetvenezerrel többen utaztak jegy nélkül a BKV járatain 2014-ben, mint egy évvel korábban. 

Mivel a bliccelők többen vannak, a BKV pótdíjbevétele is nőtt. A bliccelőknek mindössze 15 százaléka rendezi bérletbemutatással a büntetését.

Fotó: Szabó Gábor/Origo

2014-ben összesen 343 ellenőrt alkalmazott a BKV, és több mint egymilliárd forint bevétele volt a cégnek a bliccelők büntetéséből.

Váratlan látogató Jennifer Anistonnál - Egy részeg autós hajtott a kertjébehttp://www.life.hu/news/20150316-jennifer-aniston-kertjebe-reszeg-autos-hajtott.htmlJennifer Aniston azon hírességek egyike, aki nagyon büszke a házára, és arra, hogy ő maga végzi a házimunkát. Így valószínűleg rettentő mérges volt, amikor egy részeg autós behajtott a kertjébe, és tönkretette a növényeit. NewsAFPKokainfogyasztással vádolják Gigi Hadidot – Kikelt magából a modellhttp://www.life.hu/news/20150316-gigi-hadid-modellt-kokainfogyasztassal-vadoljak-egy-fotoja-miatt.html„Vérig vagyok sértve" – írta Twitteren a modell, akit a Victoria's Secret Pink Spring Break eseményen kaptak lencsevégre meglehetősen gyanús pózban.News--Britney Spearst faragott feleségéből Ryan Reynoldshttp://www.life.hu/news/20150316-ryan-reynolds-sajat-es-felesege-blake-lively-fejet-photoshoppolta-ra-britney-spears-es-justin.htmlBlake Lively férje Twitterén osztotta meg a saját két keze által készített fotót.NewsOrigoElhunyt Mike Porcaro, a Toto volt basszusgitárosahttp://www.life.hu/news/20150316-elhunyt-mike-porcaro-a-toto-volt-basszusgitarosa.htmlElhunyt Mike Porcaro, a fúziós zene egyik alapcsapata, az amerikai Toto egykori basszusgitárosa. A zenész 59 éves volt és 2007 óta szenvedett súlyos betegségben, az agyi és gerincvelői mozgató idegsejtek pusztulásával járó amiotrófiás laterálszklerózisban, ALS-ben.News--Kislányok kaphatnak fiúnevet, a fiúk lánynevet Finnországbanhttp://www.life.hu/news/20150316-kislanyok-kaphatnak-fiunevet-a-fiuk-lanynevet-finnorszagban.htmlA jövőben nem jelenthet majd problémát, hogy egy újszülött kislány férfinevet, egy kisfiú pedig női nevet kapjon Finnországban, a névnek nem kell a nemet tükröznie - az erről szóló törvényjavaslatot már előkészítették.News--Ismét aranyérmes a magyar pálinkahttp://www.life.hu/news/20150316-magyar-palinkafozde-lett-europa-legjobbja.htmlEz igen! A 2015-ös Destillatán 163 érmet nyertek magyar párlatok. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.