Vigyázz, mit osztasz meg! - Új szabályok a Facebookon

Forrás: Thinkstock -
szabályzat Facebook posztolás törlés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Facebook moderátorai törölhetik azokat a posztokat, amelyek nem felelnek meg a szabályzatnak. Eláruljuk, melyek ezek. 

A teljesen látszó fenekeket, női mellbimbót megmutató fotókat, akár rajzolva is azonnal törölni fogják a Facebookról, kivéve, ha oktatási céllal került az oldalra. Fizikai zaklatást közzétenni bármilyen formában, vagy másokat degradáló képeket, videókat, idézeteket megosztani is tilos, különben eltüntetik a posztot, vagy nagyon sértő esetben a felhasználót is felfüggesztik.

Forrás: Thinkstock

Bűncselekmények dicsőítése azonnali törlést von maga után, de érvelni lehetséges olyan dolgok legalizálása mellett, amelyek jelenleg bűncselekménynek minősülnek.

Kiderült, mennyit fizettek a bliccelők tavaly a BKV-nakhttp://www.life.hu/news/20150317-tobb-mint-egymilliardot-fizettek-tavaly-a-bliccelok-a-bkv-nak.htmlNagyjából hetvenezerrel többen utaztak jegy nélkül a BKV járatain 2014-ben, mint egy évvel korábban. NewsVáratlan látogató Jennifer Anistonnál - Egy részeg autós hajtott a kertjébehttp://www.life.hu/news/20150316-jennifer-aniston-kertjebe-reszeg-autos-hajtott.htmlJennifer Aniston azon hírességek egyike, aki nagyon büszke a házára, és arra, hogy ő maga végzi a házimunkát. Így valószínűleg rettentő mérges volt, amikor egy részeg autós behajtott a kertjébe, és tönkretette a növényeit. NewsAFPKokainfogyasztással vádolják Gigi Hadidot – Kikelt magából a modellhttp://www.life.hu/news/20150316-gigi-hadid-modellt-kokainfogyasztassal-vadoljak-egy-fotoja-miatt.html„Vérig vagyok sértve" – írta Twitteren a modell, akit a Victoria's Secret Pink Spring Break eseményen kaptak lencsevégre meglehetősen gyanús pózban.News--Britney Spearst faragott feleségéből Ryan Reynoldshttp://www.life.hu/news/20150316-ryan-reynolds-sajat-es-felesege-blake-lively-fejet-photoshoppolta-ra-britney-spears-es-justin.htmlBlake Lively férje Twitterén osztotta meg a saját két keze által készített fotót.NewsOrigoElhunyt Mike Porcaro, a Toto volt basszusgitárosahttp://www.life.hu/news/20150316-elhunyt-mike-porcaro-a-toto-volt-basszusgitarosa.htmlElhunyt Mike Porcaro, a fúziós zene egyik alapcsapata, az amerikai Toto egykori basszusgitárosa. A zenész 59 éves volt és 2007 óta szenvedett súlyos betegségben, az agyi és gerincvelői mozgató idegsejtek pusztulásával járó amiotrófiás laterálszklerózisban, ALS-ben.News--Sokkoló tragédia a raliversenyen - halálra égett a spanyol navigátorhttp://www.life.hu/news/20150316-mallorcan-egy-hetvegi-raliversenyen-halalra-egett-egy-spanyol-navigator-jose-lumbreras.htmlA nézők szeme láttára égett halálra Jose Lumbreras spanyol navigátor egy hétvégi mallorcai raliversenyen.News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.