Éljenezte a közönség Vin Dieselt, aki Paul Walkerre emlékezett a Halálos iramban 7 premierjén

Forrás: AFP/RIA Novosti/Ekaterina Chesnokova -
Halálos iramban 7 Paul Walker Halálos iramban Vin Diesel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Áprilisban mutatják be a legendás Halálos iramban című filmek 7. részét. A 2013-ban életét vesztett Paul Walker nélkül azonban nem lesz ugyanolyan a film, mint az eddigiek. 

Jó ideig nem is tudták eldönteni, akarnak-e új Halálos iramban részt a hirtelen elhunyt Paul Walkernélkül, de végül megszületett a döntés, és elkészült a hetedik rész. Vin Diesel egyenesen a kórházból érkezett a film bemutatójára, ugyanis a napokban született meg harmadik gyereke.

"Remélem, ma este megmutatjátok Pablonak, hogy ez a legjobb." - mondta Paul Walker jó barátja, Vin Diesel a közönségnek, utalva arra, hogy Walker emlékének ajánlja alakítását, és szeretné, ha ezt a közönség is tudná. Hatalmas tapssal ünnepelte mindenki.

Forrás: AFP/RIA Novosti/Ekaterina Chesnokova

"Ez volt az egyik legnehezebb film, amiben valaha játszanom kellett. Azok a kapcsolatok, amiket a filmben láttok, annyira igaziak! Mikor megtörtént a tragédia, elvesztettem a legjobb barátomat, a bátyámat." - mikor itt egy pillanatra abbahagyta a beszédet Vin Diesel, a közönség hangos kiabálásokkal bíztatta, és támogatta a színészt, sokan tapsolva kiabáltak fel a színpadra, hogy elmondják, mennyire szeretik.

Überdögös Daniel Craig az új James Bond plakátonhttp://www.life.hu/news/20150318-elkeszult-az-uj-james-bond-film-plakatja.htmlOktóberben érkezik az új James Bond film, de Daniel Craig addig is fokozza a hangulatot szexi plakátjával. News--Vigyázz, mit osztasz meg! - Új szabályok a Facebookonhttp://www.life.hu/news/20150317-torli-a-facebook-a-masokat-degradalo-gyulolkodo-posztokat-melles-kepeket.htmlA Facebook moderátorai törölhetik azokat a posztokat, amelyek nem felelnek meg a szabályzatnak. Eláruljuk, melyek ezek. NewsThinkstockBrutális! Lemészároltak három modellt egy felüljárónhttp://www.life.hu/news/20150318-lemeszaroltak-harom-modellt-hondurasban.htmlHonduras fővárosában, Tegucigalpában kegyetlenül megöltek három modellt. News--Sarki fényt fotóztak Magyarországonhttp://www.life.hu/news/20150318-sarki-fenyt-fotoztak-magyarorszagon.htmlUtoljára 2005-ben volt látható hazánkban sarki fény, most ismét látható volt a ritka jelenség. News--Csütörtököt mondott az M1 - Csúszósak lesznek az utak csütörtökön, csütörtökön és csütörtökönhttp://www.life.hu/news/20150318-hibas-volt-az-idojaras-jelentes-az-m1-en.htmlCsütörtököt mondott az M1. Háromszor is. NewsOrigoKatalin hercegnő már megint cukiskodikhttp://www.life.hu/news/20150317-katalin-hercegno-a-szent-patrik-napi-unnepsegen-cukiskodott.htmlKatalin hercegnő ezúttal nem grimaszolt, csak nagyon cuki arcot vágott Szent Patrik napi parádén. NewsAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.