10 jel, hogy nyaralni kell menned - Most azonnal!

Forrás: Thinkstock -
Nyár munka nyaralás vicces
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkinek szüksége van néha egy kis pihenésre. De mik azok a jelek, amik azt súgják, most azonnal indulnod kellene nyaralni?

Reggel több, mint háromszor lenyomtad az ébresztődet
Egyszer? Oké, belefér. Kétszer? Nagyon fáradt lehetsz. Háromszor? Most azonnal vegyél ki szabadságot.

Semmi motivációd nem volt edzeni az utóbbi időben
Ha elmehetnél nyaralni, talán gyorsan bikiniformába hoznád magad, nem?

Az alapozód három árnyalattal világosabb, mint amilyet eddig használtál
Olyan sápadt vagy, hogy alig látod a körvonalaidat? Jót tenne egy kis napozás? Kell még más indok, hogy szabadságot vegyél ki?

Nem is emlékszel már, milyen érzés a meleg
Legutóbb a túlfűtött szobában vagy a szoliban éreztél meleget, de olyan igazi meleget, mint mikor napozol, már nem is tudod, mikor tapasztaltál.

Jelek, hogy nyaralni kell menned Forrás: Thinkstock

Nem posztoltál fotókat a Facebookra vagy az Instagramra hónapok óta
Mert semmi izgalmas nem történt veled. Itt az ideje!

A bikinis fiókod beporosodott
Ez egy jel, hogy itt az ideje portalanítani.

Az utolsó naplemente, amit láttál, az Éden Hotelben volt
Esetleg a számítógéped hátterén.

A napi rutinodban szerepel a harmadik kávé megivása
Délután négykor.

Legutóbb akkor volt időd egy jót reggelizni, mikor egy buliból sétáltál hazafelé
Az egyetem első évében.

Úgy érzed, muszáj néha fényre menned, hogy elhitesd az emberekkel, hogy nem vagy vámpír
Nem-nem, a bronzosító nem megoldás, inkább irány napozni!

Meggyilkolták a terhes sztárszakácsothttp://www.life.hu/news/20150318-meggyilkoltak-az-5-honapos-terhes-sztarszakacsot-cristie-schoen-coddot-es-ferjet.htmlCristie Schoen Codd és férje, Joseph „J.T." Codd eltűnését vasárnap jelentette a családja. A rendőrség a házaspár szomszédját gyanúsítja.NewsOrigoVigyázz, mit osztasz meg! - Új szabályok a Facebookonhttp://www.life.hu/news/20150317-torli-a-facebook-a-masokat-degradalo-gyulolkodo-posztokat-melles-kepeket.htmlA Facebook moderátorai törölhetik azokat a posztokat, amelyek nem felelnek meg a szabályzatnak. Eláruljuk, melyek ezek. NewsThinkstockCsütörtököt mondott az M1 - Csúszósak lesznek az utak csütörtökön, csütörtökön és csütörtökönhttp://www.life.hu/news/20150318-hibas-volt-az-idojaras-jelentes-az-m1-en.htmlCsütörtököt mondott az M1. Háromszor is. NewsOrigoKatalin hercegnő már megint cukiskodikhttp://www.life.hu/news/20150317-katalin-hercegno-a-szent-patrik-napi-unnepsegen-cukiskodott.htmlKatalin hercegnő ezúttal nem grimaszolt, csak nagyon cuki arcot vágott Szent Patrik napi parádén. NewsAFPNapi cukiság: Nagy elefánt kis kádbanhttp://www.life.hu/news/20150317-kis-kadban-pancsol-egy-kolyok-elefant.htmlKiakadt a cukiságmérőnk a kiselefánttól, aki egy kádban pancsol, de sehogy sem fér el. News--Itt a tavasz, tegyél jót a kutyáddal!http://www.life.hu/news/20150317-aprilis-4-ig-sok-helyen-akciosan-ivartalanitanak-kutyakat.htmlSok állatorvos vesz részt országszerte az akcióban, hogy minél több gazdi életét megkönnyítsék. Április 4-ig még akciósan ivartalaníttathatod kedvencedet. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.