Melegszex-lyukakat lepleztek le a Debreceni Egyetem férfimosdójában

Forrás: Thinkstock -
orális szex találkozó meleg mosdó szex férfi vécé fórum rés lyuk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Glory Hole-nak nevezik azokat a réseket, amelyekre nemrég egy debreceni internetes portál olvasója hívta fel a figyelmet.

Titkos szextalálkák lebonyolításának helyszínéül szolgálnak azok a Debreceni Egyetem mosdójában fellelhető lyukak, amelyre a debreceni székhelyű 4024.hu portál egyik olvasója hívta fel az internetes lap figyelmét.

Forrás: Thinkstock

Egy kisebb, a világhálón és helyszínen is történt nyomozás után kiderült: a főépület férfivécéi között húzódó rések nem mások, mint az úgynevezett „Glory Hole-ok," amelyeken keresztül a fal két oldalán lévő egyének orálisan ki tudják elégíteni egymást. A fórumok szerint olykor-olykor még ma is előfordul, hogy egyesek éppen itt bonyolítják le a találkozójukat, ám a hely már nem örvend olyan nagy népszerűségnek, mint annak idején.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.