Repülésről szóló dokumentumfilm narrátora lesz Harrison Ford

Forrás: AFP -
dokumentumfilm repülés repülőgépbaleset Harrison Ford
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A repülés történetéről szóló dokumentumfilm narrátora lesz Harrison Ford. A 72 éves színész nemrég kétüléses repülőjével egy golfpályára zuhant, és súlyosan megsérült.

A National Geographic filmstúdió csütörtökön jelentette be, hogy Harrison Ford közreműködik az áprilisban mozikba kerülő Living in the Age of Airplanes című dokumentumfilm elkészítésében.
Az óriásvászonra készülő film, amelyet hét kontinens 18 országának légterében forgattak, a repülés elmúlt évszázadának történetét meséli el. A produkciót április 8-án mutatják be a washingtoni Smithsonian Légiközlekedési és Űrkutatási Múzeumban, két nappal később pedig már forgalomba kerül az IMAX-filmszínházakban és más mozikban is.

Forrás: AFP

A szenvedélyes és tapasztalt pilótaként ismert Harrison Ford egyelőre még lábadozik március 5-i balesete után. A filmsztár egy Los Angeles-i golfpályán hajtott végre kényszerleszállást kétüléses gépével, miután a második világháború idejéből való jármű motorja meghibásodott röviddel a felszállás után.

Most érdemes lottót venni - Hatalmas nyeremény várhatóhttp://www.life.hu/news/20150320-minden-idok-harmadik-legnagyobb-otoslotto-nyeremenyenek-koszonhetoen-az-e-heti-huzassal-varhatoan.htmlMinden idők harmadik legnagyobb ötöslottó-nyereményének köszönhetően az e heti húzással várhatóan többéves szelvényértékesítési rekordot dönt meg a Szerencsejáték Zrt.News--Balesetet szenvedett Schumacher fiahttp://www.life.hu/news/20150319-balesetet-szenvedett-michael-schumacher-fia-mick.htmlMick Schumacher, a hétszeres Forma 1-es világbajnok Michael Schumacher 15 éves fia 160 km/órás sebességgel csúszott ki egy német versenypályán, ahol egy Formula 4-es versenyautót tesztelt.NewsOrigoA fogyókúrában is segíthet az okos-evőpálcikahttp://www.life.hu/news/20150315-a-fogyokuraban-is-segithet-az-okos-evopalcika.htmlFelismeri az ételeket, sőt azok kalóriatartalmát is jelzi a Kínában fejlesztett okos-evőpálcika. Hát, ez igazán csodás! NewsOrigoA McLaren nem érti Alonso balesetéthttp://www.life.hu/news/20150314-a-mclaren-nem-erti-alonso-balesetet.htmlA McLaren korábban egy erős széllökéssel magyarázta Fernando Alonso balesetét, amely az első barcelonai tesztsorozat végén történt, ám most elismerték, hogy nem tudtak fényt deríteni a pontos okára.News--Minden eladó - Elárverezik a Titanic széndarabjáthttp://www.life.hu/news/20150314-elarverezik-a-titanic-szenet.htmlMinden idők legértékesebb széndarabja hamarosan kalapács alá kerül egy árverésen. Ez volt egyébként a 36. tárgy, amit anno felhoztak a víz alól. NewsOrigoÚjabb fordulat Knézy Jenő ügyében - A bíróság hatályon kívül helyezte a sportriportert bűnösnek találó ítéletethttp://www.life.hu/news/20150314-ujabb-fordulat-knezy-jeno-ugyeben-a-bi-ro-sa-g-hata-lyon-ki-vu-l-helyezte-a-riportert-bunosnek.htmlA bíróság hatályon kívül helyezte a Knézy Jenőt bűnösnek találó elsőfokú ítéletet. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.