Kristin Scott Thomas kitüntetést kapott Erzsébet királynőtől

Forrás: Northfoto -
színésznő Erzsébet királynő Kristin Scott Thomas kitüntetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznőnek mostantól a Dame ranggal egészül ki a neve. Kristin Scott Thomas a jövő héttől a szintén kitüntetett Helen Mirren szerepét veszi át, ráadásul nem is akárkit játszhat el.

Erzsébet királynő bőrébe bújhat Kristin Scott Thomas áprilistól. 2013 óta Helen Mirrent érte a megtisztelő szerep, hogy a színpadon a királynő lehet.

Kristin Scott Thomas kiváló drámai szerepeiért járó elismerést kapott a királynőtől, aki megjegyezte, nem lesz könnyű feladat eljátszani őt.

Forrás: Northfoto

Korábban Judi Dench és Maggie Smith is Dame kitüntetést kaptak színházi szerepeikért.

10 jel, hogy nyaralni kell menned - Most azonnal!http://www.life.hu/news/20150318-jelek-hogy-ideje-lenne-nyaralod.htmlMindenkinek szüksége van néha egy kis pihenésre. De mik azok a jelek, amik azt súgják, most azonnal indulnod kellene nyaralni?NewsThinkstock Repülésről szóló dokumentumfilm narrátora lesz Harrison Fordhttp://www.life.hu/news/20150320--repulesrol-szolo-dokumentumfilm-narratora-lesz-harrison-ford.htmlA repülés történetéről szóló dokumentumfilm narrátora lesz Harrison Ford. A 72 éves színész nemrég kétüléses repülőjével egy golfpályára zuhant, súlyosan megsérült.NewsOrigoGesztesi Károlyt kirúgták a Jóban Rosszban sorozatból: alkoholproblémák állnak a háttérben? Megszólal Liptai Claudiahttp://www.life.hu/news/20150320-gesztesi-karolyt-kirugtak-a-joban-rosszban-sorozatbol-alkoholproblemak-miatt-vedte-liptai-claudia.htmlGesztesi Károly megérkezett a Jóban Rosszban adásánák következő forgatására, ott azonban egy kollégájától kellett megtudnia: rá már nem számítanak a jövőben. NewsBalesetet szenvedett Schumacher fiahttp://www.life.hu/news/20150319-balesetet-szenvedett-michael-schumacher-fia-mick.htmlMick Schumacher, a hétszeres Forma 1-es világbajnok Michael Schumacher 15 éves fia 160 km/órás sebességgel csúszott ki egy német versenypályán, ahol egy Formula 4-es versenyautót tesztelt.NewsOrigoÜberdögös Daniel Craig az új James Bond plakátonhttp://www.life.hu/news/20150318-elkeszult-az-uj-james-bond-film-plakatja.htmlOktóberben érkezik az új James Bond film, de Daniel Craig addig is fokozza a hangulatot szexi plakátjával. News--Éljenezte a közönség Vin Dieselt, aki Paul Walkerre emlékezett a Halálos iramban 7 premierjénhttp://www.life.hu/news/20150318-eljenezte-a-kozonseg-vin-dieselt-aki-paul-walkerre-emlekezett.htmlÁprilisban mutatják be a legendás Halálos iramban című filmek 7. részét. A 2013-ban életét vesztett Paul Walker nélkül azonban nem lesz ugyanolyan a film, mint az eddigiek. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.