Brazília Forma-1 Ayrton Senna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2014-ben volt húsz éve, hogy a Forma-1-es imolai versenypályán meghalt Ayrton Senna, az F1 legendás, visszafogott, szupertehetséges brazil úriembere. Sokak számára akkor ért véget ez a sport. Mai születésnapján ismét Sennára emlékezünk.

Ayrton Senna karcsú alakját, higgadt természetét, megkérdőjelezhetetlen tehetségét nem felejtik, akik akkoriban F1 versenyeket néztek. Ő volt az, aki rokonszenvesen tudott első lenni: 1988 és 1991 között háromszor lett világbajnok, összesen 41 futamot nyert.

Sennáról, március 21-ei születésnapja alkalmából egy képgalériával emlékezünk:

/1404/Ayrto2014430124145Mázlista utasok: Fapadossal a napfogyatkozás körülhttp://www.life.hu/news/20150321-mazlista-utasok-az-easyjet-fapados-legitarsasag-jaratan-a-napfogyatkozast-neztek.htmlJó fej volt az EasyJet kapitánya, mert még köröket is tett, hogy a felhők felett mindenki jól láthassa a napfogyatkozást. Nem semmi szolgáltatás ez egy diszkont társaságtól.NewsOrigoNevetséges: Katalin hercegnő megszült egy amerikai lap szerinthttp://www.life.hu/news/20150320-katalin-hercegnonek-megszuletett-masodik-gyermeke-az-amerikai-ok-magazin-szerint.htmlA hercegnő állítólag a St. Mary kórház Lindo Wing luxusklinikáján hozta világra második gyermekét, aki kislány lett – gyakorlatilag azonban semmi alapja sincs a brékingnek szánt sztorinak.News--Több milliót raboltak Andy Vajna kaszinójábólhttp://www.life.hu/news/20150320-andy-vajna-vigado-teri-kaszinojabol-tobb-millio-forintot-raboltak-harom-gyanusitottat-fogott-el-a.htmlSajtóinformációk szerint Andy Vajna tulajdonában áll az a Vigadó téri kaszinó, ahonnan szilveszter éjjel négy férfi öt és fél millió forintot tulajdonított el. Három gyanúsítottat elfogtak, a negyediket még keresi a rendőrség.News--Ennél viccesebb ma nem lesz: nem ismerték fel a turisták Lewis Hamiltonthttp://www.life.hu/news/20150320-lewis-hamilton-forma-1-es-vilagbajnokot-kerte-meg-egy-turista-hazaspar-hogy-keszitsen-roluk-kepet.htmlElnézést, de ki az a Lewis Hamilton? A Forma-1-es pilóta Sydney utcáit szelte, amikor egy család megkérte őt, készítsen róluk egy képet.News--Kristin Scott Thomas kitüntetést kapott Erzsébet királynőtőlhttp://www.life.hu/news/20150320-kristin-scott-thomas-szineszno-kituntetest-kapott-erzsebet-kiralynotol.htmlA színésznőnek mostantól a Dame ranggal egészül ki a neve. Kristin Scott Thomas a jövő héttől a szintén kitüntetett Helen Mirren szerepét veszi át, ráadásul nem is akárkit játszhat el.NewsNorthfotoRepülésről szóló dokumentumfilm narrátora lesz Harrison Fordhttp://www.life.hu/news/20150320--repulesrol-szolo-dokumentumfilm-narratora-lesz-harrison-ford.htmlA repülés történetéről szóló dokumentumfilm narrátora lesz Harrison Ford. A 72 éves színész nemrég kétüléses repülőjével egy golfpályára zuhant, és súlyosan megsérült.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.