25 év börtönre ítélték a 22 éves Lil Twistet

Forrás: AFP/Amanda Edwards -
börtönbüntetés fenyegetés betörés ügyészség Justin Bieber Los Angeles testi sértés lopás Lil Twist rapper ítélet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Justin Bieber haverját többek között fenyegetés, lopás, betörés és testi sértés miatt ítélte el a Los Angeles-i megyei kerületi ügyészség.

Míg Justin Bieber igyekszik szakítani rosszfiús múltjával, addig barátjának, Lil Twistnek szembe kell néznie a törvénnyel.

Forrás: AFP/Amanda Edwards

A 22 éves rapper, valódi nevén Christopher Lynn Moore, múlt év novemberében keveredett összetűzésbe a színész-rapper Kyle Masseyvel, miután a srác egész egyszerűen kihajította Twistet a lakásából.

Több sem kellett a rappernek, aki később négy másik barátjával tért vissza Masseyhez. A veszekedés végül tettlegességig fajult, Lil Twistet pedig többek között fenyegetés, betörés, lopás és testi sértés vádja miatt 25 (!) év börtönre ítélték – írja a TMZ. Lil Twist sajtósa egyelőre nem kommentálta a hírt.

Ők a jövő jópasijai

Nem csupán Justin Bieberért és Harry Stylesért rajonganak a mai tinilányok! A Life.hu ITT gyűjtötte össze azokat a tehetséges és nem mellesleg jóképű pasikat, akiknek a nevét érdemes megjegyezni, mert még hallani fogunk róluk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.