"Ez a ki***** kérdés?!" - Cate Blanchett káromkodva vonult ki a tévés interjújáról

Forrás: AFP -
interjú káromkodás sértődés Cate Blanchett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cate Blachettre egy kicsit mindig is úgy gondoltunk, mint egy igazi királynőre, hiszen kifogástalan a megjelenése, a viselkedése, nem keveredik botrányokba, nem iszik, nem káromkodik. Azaz várjunk csak! Káromkodva vonult ki egy ausztrál tévé interjúja közben. 

Az Oscar-díjas színésznő azért érkezett az ausztrál tévé The Projekt című műsorába, hogy legújabb filmjéről, a Hamupipőkéről beszélgessen, de a riporter inkább olyan kérdésekkel bombázta, hogy miért nem iszik egy kis sört, hogy ellazuljon, illetve hogy miért nem volt 18+ besorolású a Hamupipőke.

Forrás: AFP

Mikor a riporter ahhoz a kérdéséhez ért, hogy sikerült a színésznőnek macskát sétáltatnia a pórázon, pedig az ő kipróbálta már a barátnője macskájával, és sosem sikerült. Erre Blanchett kifakadt: "Ez a kérdés? Ez a kib*szott kérdés?" és kiment a stúdióból, írja a Daily Mail.

Így éli most életét Natascha Kampusch, a 8 évig fogvatartott nő http://www.life.hu/news/20150326-az-elrabolt-osztrak-no-natascha-kampusch-szabadulasa-utan-het-evvel-eleterol-beszelt.html Natascha Kampuscht tízévesen rabolta el és majdnem kilenc évig tartotta fogva egy férfi. A nő két évig nem mutatkozott nyilvánosan, most pedig az osztrák ORF televízióban mesélt életéről. News AFP Mérföldkövek, amik meghatározzák egy nő életét http://www.life.hu/news/20150324-meghatarozo-eletkorok-egy-no-eleteben.html Állítólag 34 évesen a legboldogabbak a nők, hatvan felett pedig heti egynél többször is szexelnek, nem úgy, mint negyven körül. Egy friss kutatásból kiderült, melyek a meghatározó életkorok nőknél. News Thinkstock Így kerülnek lógók a logókba - Péniszek lephetik el a nagy cégeket http://www.life.hu/news/20150325-peniszt-lehet-elhelyezni-cegek-logojaban.html Két srác sörözés közben kezdte el figyelni a nagy cégek logóit. Minél több ital fogyott, annál több kuki jelent meg a képeken. Innen jött a nagy ötlet, és megszületett a Penised.com oldal. News -- Elő az összes papírzsepit - Így mentették meg a megkínzott, tündéri kölyökkutyát http://www.life.hu/news/20150324-megmentettek-a-megkinzott-kolyokkutyat.html Sajnos rengeteg hírt hallunk kidobott, megkínzott kutyákról. Ennek a pár hetes kiskutyának a története is rendkívül felkavaró, de szerencsére jóra fordult a sorsa. Ő Jordan, a háromlábú kutya. News -- Elkészült a világ legdrágább csokinyula - Zabálnivaló! http://www.life.hu/news/20150324-gyemantokkal-kirakott-csokinyul-keszult.html A nő legjobb barátja a gyémánt. És a csoki. Annál nincs is jobb, mintha ezeket még kombinálni is lehet. Elkészült a világ legdrágább csokinyula, gyémánt szemekkel. News Northfoto Éljenezte a közönség Vin Dieselt, aki Paul Walkerre emlékezett a Halálos iramban 7 premierjén http://www.life.hu/news/20150318-eljenezte-a-kozonseg-vin-dieselt-aki-paul-walkerre-emlekezett.html Áprilisban mutatják be a legendás Halálos iramban című filmek 7. részét. A 2013-ban életét vesztett Paul Walker nélkül azonban nem lesz ugyanolyan a film, mint az eddigiek. News --




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.