Bántalmazás miatt rúgták ki Jeremy Clarkson sztárműsorvezetőt

Forrás: AFP/Justin Tallis -
műsorvezető producer kirúgás bántalmazás kórház veszekedés BBC Jeremy Clarkson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A BBC csatorna népszerű Top Gear című műsorának vezetője szidalmazta, majd tettleg is bántalmazta a program egyik producerét. A brit televíziós csatorna végül úgy döntött, megválik Clarksontól.

Két hete hatalmas botrány kerekedett, amikor Jeremy Clarkson, a BBC Top Gear nevű autós műsorának népszerű műsorvezetője egy vita végén orrba vágta a program egyik producerét – írja a Telegraph.

Forrás: AFP/Justin Tallis

Ahogyan azt korábban már az Origo is megírta, a veszekedés tárgya az volt, hogy a brit televíziós csatorna legjobban fizetett műsorvezetőjét egy nehéz forgatási nap után nem várta meleg étel a szállodában, ahol éppen lakott a stábjával, dühét pedig Oisin Tymon produceren vezette le, aki a szóváltást követő verekedés után kórházba is került.

Tavaly Budapestre látogatott Jeremy Clarkson és a Top Gear csapata - a részletekért kattints ide!

Lord Hall, a BBC főigazgatója szerdán elmondta, a társaság nem tolerálja az effajta viselkedést, ezért nem hosszabbítja meg az 54 éves Clarkson szerződését - írta meg az Origo. Bár a műsort egyelőre levették a programjukról, a BBC 2-n tervezik majd a folytatását. A BBC főigazgatójának bejelentéséről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.