Nem volt jogosítványa a belvárosi gázolónak

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán -
gázolás baleset gyalogos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem tudni, mi volt az oka annak, hogy a fiatal nő elgázolta a járdán a gyalogosokat. Nagyjából száz méteren át letarolt mindent, ami az útjába került, és jogosítvány nélkül vezette az autót. Őrizetbe vették. 

Csütörtökön késő délután okozott balesetet a járdára hajtó autós.

A szemtanúk szerint olyan volt, mintha a sofőr menekült volna valaki elől. A Lánchíd felől érkezett az autó a József Attila utca és Hercegprímás utca kereszteződéséhez, út közben mindent letarolt, ami az útjába került, a gyalogosokat sem kímélte. Csodával határos, hogy az öt járókelő, akiket elütött, túlélték.

Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

"Csak pár perccel korábban hagytuk magára a kocsiban" - olvasható a Blikken az autó tulajdonosának vallomása, aki csak felszaladt egy ismerőséhez, a lánynak pedig az autóban kellett volna őt megvárnia. A nő átmászott a volán mögé, majd sebességbe tette a kocsit, és gázt adott. Nem volt jogosítványa sem.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.