Nem csak a húszéveseké a világ - Nagymamák szépségversenye Mexikóban

Forrás: TV2 -
nagymama szépségverseny Mexikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetesen nemcsak a fiatal nők lehetnek szépek, hanem a nagymamák is. Mexikóban idősebb nők mérettették meg magukat a nagymamák szépségversenyén.

Ahogy minden szépségversenyen, úgy a mexikói nagymamák szépségversenyén sem csak a kinézet számított. Az idős hölgyek ének- és tánctudásukat is próbára tették, mindenki olyan műsorszámmal indult, ami neki testhezálló.

Forrás: TV2

A mexikói hagyományoknak megfelelő öltözetben, virágokkal díszítve vonultak a szebbnél szebb nagymamák. A erről készült videót ITT megnézheted.

Taylor Swift is ott van a világ legnagyobb vezetői közötthttp://www.life.hu/news/20150327-taylor-swift-is-ott-van-a-vilag-legnagyszerubb-vezetoi-kozott-a-fortune-magazin-listaja-szerint.htmlA Fortune magazin idén másodszor állította össze a „World's Greatest Leaders," vagyis a világ legnagyszerűbb vezetőinek listáját, aminek hatodik helyére a szemtelenül fiatal énekesnő került.News--Nem volt jogosítványa a belvárosi gázolónakhttp://www.life.hu/news/20150327-a-deak-teri-gyalogosokat-gazolo-sofornek-nem-volt-jogositvanya.htmlNem tudni, mi volt az oka annak, hogy a fiatal nő elgázolta a járdán a gyalogosokat. Nagyjából száz méteren át letarolt mindent, ami az útjába került, és jogosítvány nélkül vezette az autót. Őrizetbe vették. News--Szerelmi csalódás és depresszió – Emiatt vezette a gépet a földnek az öngyilkos pilóta?http://www.life.hu/news/20150327-szerelmi-csalodasra-depressziora-es-kiegesre-utalo-nyomokat-talalt-a-rendorseg-a-germanwings-pilota.htmlSzándékosan vezette a földnek Andreas Lubitz másodpilóta a Germanwings-gépet, amely 150 emberrel a fedélzetén zuhant le a francia Alpokban. A rendőrség kiégésre és depresszióra utaló nyomokat talált a csütörtöki házkutatás során.News--Gyászol az Omega zenekarhttp://www.life.hu/news/20150327-gyaszol-az-omega-zenekar-elhunyt-kuronya-miklos-a-hangmernokuk.htmlA legendás együttes hangmérnökét Küronya Miklóst egy hónapja baleset érte, kómába került és és most elhunyt.News--"Ez a ki***** kérdés?!" - Cate Blanchett káromkodva vonult ki a tévés interjújárólhttp://www.life.hu/news/20150326-cate-blanchett-karomkodott-es-megsertodott-egy-interjun.htmlCate Blachettre egy kicsit mindig is úgy gondoltunk, mint egy igazi királynőre, hiszen kifogástalan a megjelenése, a viselkedése, nem keveredik botrányokba, nem iszik, nem káromkodik. Azaz várjunk csak! Káromkodva vonult ki egy ausztrál tévé interjúja közben. NewsAFPMicsoda csók! Ismét Julia Robertsszel csőrözött Richard Gerehttp://www.life.hu/news/20150326-julia-roberts-es-richar-gere-a-micsoda-no-ket-sztarja-ismet-csokoloztak-a-film-evforduloja.htmlHuszonöt év után újra lesmárolta kedvenc partnerét Julia Roberts! A csókot a kultikus sikerfilm, a Micsoda nő! évfordulója alkalmából váltotta a két színész.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.