Brutális gyilkosság Budapesten - Megölte szüleit egy férfi

gyilkosság Budapest brutalitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megölte szüleit egy budapesti férfi, az elkövetőt a rendőrök elfogták - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság honlapján hétfőn hajnalban.

A 34 éves budapesti férfi vasárnap éjjel tett bejelentést, hogy Budapesten a XIV. kerületi Egressy úton található lakásukban megölte a szüleit. A helyszínre kiérkező járőrök a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével bejutottak a lakásba, ahol holtan találták a bejelentő szüleit, egy 57 éves férfit, valamint 55 éves feleségét.

A bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható férfit az V. kerületi járőrök egy órán belül elfogták Budapesten az Erzsébet körúton - adta tudtul az MTI.

Havazással köszönthet be az áprilishttp://www.life.hu/news/20150329-ilyen-idojaras-varhato-havazassal-koszonthet-be-az-aprilis.htmlAz Országos Meteorológiai Szolgálat jeletése szerint április elején akár hó is eshet a hegyekben, az aránylag hideg idő pedig egészen húsvétig eltarthat. NewsThinkstockÚjabb repülőgép-baleset - Leszállás közben történt a bajhttp://www.life.hu/news/20150329-leszallas-kozben-szenvedett-balesetet-az-air-canada-airbus-a320-as-repulogepe.htmlLeszállás közben szenvedett balesetet az Air Canada Airbus A320-as repülőgépe.NewsOrigoFöld órája - Sötétbe borult a Times Square és az Empire State Buildinghttp://www.life.hu/news/20150329-new-york-tobb-jelkepe-illetve-nevezetessege-igy-a-times-square-es-az-empire-state-building.htmlNew York több jelképe, illetve nevezetessége, így a Times Square és az Empire State Building, illetve az ENSZ székháza is sötétbe borult egy órára szombat este a Föld órája globális környezetvédelmi akció keretében.NewsAFPTeljesen összeomlottak a a lezuhant Germanwings-gép másodpilótájának szüleihttp://www.life.hu/news/20150329-teljesen-osszeomlottak-a-a-lezuhant-germanwings-gep-masodpilotajanak-andreas-lubitznak-a-szulei.htmlAhogy már beszámoltunk róla, szándékosan vezette a földnek Andreas Lubitz másodpilóta a Germanwings-gépet, amely 150 emberrel a fedélzetén zuhant le a francia Alpokban. A rendőrség kiégésre és depresszióra utaló nyomokat talált a csütörtöki házkutatás során. Lubitz exbarátnője titkolózónak és gyötrődőnek nevezte a férfit, akinek a szülei a tragédiát követően teljesen összeomlottak. News--Gyászol az Omega zenekarhttp://www.life.hu/news/20150327-gyaszol-az-omega-zenekar-elhunyt-kuronya-miklos-a-hangmernokuk.htmlA legendás együttes hangmérnökét Küronya Miklóst egy hónapja baleset érte, kómába került és és most elhunyt.News--Elhunyt Alberta Watson színésznőhttp://www.life.hu/news/20150324-elhunyt-alberta-watson-szineszno.htmlMeghalt a 24, a Nikita, a Border – A határsáv szereplője, Alberta Watson. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.