Saját gyermekét rabolta el a kórházból egy nő

Forrás: Thinkstock -
gyermekrablás rendőrség elhelyezés eljárás gyermek rabló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Győri Rendőrkapitányság járőrei mentették meg annak a háromnapos csecsemőnek az életét, akit a kórházból édesanyja engedély nélkül magával vitt.

Az édesanya, aki ellen jelenleg ideiglenes gyermek-elhelyezési eljárás van folyamatban, 2015. március 29-én 18 óra a helyi kórház szülészeti osztályáról újszülött gyermekével engedély nélkül távozott. A gyámhivatal tájékoztatása alapján mivel a hölgy elen eljárás van folyamatban, csecsemőjét nem vihette volna magával – írja a police.hu.

Forrás: Thinkstock

A rendőrök a város területén kutatásba kezdtek és hamar megtalálták a zavart viselkedésű nőt, karjában a síró csecsemővel. Az asszony a járőrök kérdéseire összefüggéstelenül felelt és erősen szorította magához kihűlt testű gyermekét.

A rendőrök az anyát megnyugtatták és kislányával együtt a helyszínre érkező mentőszolgálati munkatársak segítségével kórházba szállították.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.