Elhunyt John Lennon volt szerelme

Forrás: MTI/AP/Victor Boynton -
John Lennon The Beatles otthon Spanyolország Mallorca szerelem meghalt rák Cynthia Lennon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rövid betegsége után Mallorca szigetén lévő otthonában hunyt el a legendás zenész első felesége, Cynthia Lennon.

Cynthia Lennon halálhírét John Lennontól született fia, Julian közölte a honlapján: a 75 éves asszony a Mallorca szigeti otthonában hunyt el a „rákkal vívott rövid, de bátor küzdelem után" – írja az MTI.

John Lennon és első felesége, Cynthia 1964-ben
Forrás: MTI/AP/Victor Boynton

A The Beatles legendás énekese egy liverpooli művészeti iskolában ismerkedett össze Cynthiával, akit 1962-ben vett feleségül, nem sokkal az után, hogy a zenekar híressé vált. Házasságuk 1968-ig tartott. Egyetlen közös fiuk született, Julian, aki a hivatalos közlemény szerint végig ott volt édesanyja halálos ágyánál.

Sosem látott színes képanyag került elő a Beatles-rőlhttp://www.life.hu/kult/20150202-sosem-latott-szines-felvetel-es-kepanyag-kerult-elo-a-beatles-egyuttesrol.htmlEgy rövid felvétel és több mint 100 sosem látott fotó került elő a világ egyik legmeghatározóbb együtteséről, a Beatles-ről.KultOrigoMeghalt az Oscar-díjas Still Alice rendezője, Richard Glatzer http://www.life.hu/kult/20150312-meghalt-oscar-dijas-still-alice-rendezoje-richard-glatzer.htmlTöbbévnyi betegeskedés után, 63 éves korában elhunyt Richard Glatzer, a Still Alice című dráma író-társrendezője. Julianne Moore játszotta a film főszereplőjét, egy nyelvészprofesszort, akinél Alzheimer-kórt diagnosztizáltak. Alakításáért pár hete elnyerte a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat.Kult--Kórházba került Paul McCartneyhttp://www.life.hu/drlife/20140523-paul-mccartney-virusfertozessel-kerult-korhazba.htmlA Beatles egykori tagja ázsiai koncertturnéja alatt lett beteg. A hírek szerint már sokkal jobban van.Dr. Life--Merész ruhát viselt Yoko Onohttp://www.life.hu/trend/20140127-a-2114-es-grammy-dijatadon-osszeallt-a-beatles-es-yoko-ono-is-reszt-vett.htmlÖtvenéves jubileumuk alkalmából egy dal erejéig az idei Grammy-gálán összeállt a The Beatles, azaz két élő tagja, Paul McCartney és Ringo Starr. Az eseményről Yoko Ono sem hiányozhatott. TrendOrigoEgy ismert zenész lányába szerelmes VV Simonhttp://www.life.hu/bulvar/20150324-vv-simon-czutor-zoli-lanyaba-szonjaba-szerelmes.htmlVV Simon végre ismét szerelmes! Választottja pedig nem más, mint egy közismert magyar zenész lánya.TV + Bulvár--Aki előtt a szemműtét után nyílt ki a világ: Megszólalt a Children of Distance zenészehttp://www.life.hu/drlife/20150220-napidoktor-a-children-of-distance-tagja-horus-szemmutetje-utan-kinyilt-szamara-a-vilag.htmlHorus, a Children of Distance tagja éveken át küzdött a szemüveggel. Egy világ omlott össze benne, mikor kiderült, örökre hordania kell. 26 évesen aztán rászánta magát egy lézeres szemműtétre, azóta pedig tisztán látja a világot.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.