Megemlékezett egykori barátja Katona Jánosról

Forrás: Facebook/József Attila Színház -
Botár Endre katona jános József Attila Színház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gyászolja a színházi világ a nemrég elhunyt Katona Jánost. Kollégája, egykori barátja szomorúan emlékezett vissza a színész utolsó időszakára.

Mint azt korábban megírtuk, váratlanul elhunyt Katona János, a József Attila Színház színésze. Halálhírével egy időben pletykák is szárnyra kaptak, miszerint rejtélyes körülmények között halt meg a népszerű kollégájuk.

Most megszólaltak a megrendült barátok. A Blikknek Botár Endre elmondta, hogy pár nappal ezelőtt még együtt játszottak a Csalóka szivárvány című darabban. „Gyengécske volt. Badarság, hogy rejtélyes körülmények közt hunyt el. A szívével volt a baj. Bent volt előtte kórházban” – mondta könnyeivel küzdve.

Forrás: Facebook/József Attila Színház

„Györgyike, a párja délelőtt elment dolgozni a színházba. Öt óra tájban ment haza, ő találta meg Janit holtan. Nemcsák Károly, az igazgató könnyeivel küszködve hívott hat óra előtt, hogy nagy baj van, be kell ugranom. Nyomasztó és torokszorító volt. Telt ház volt, a közönség semmit nem vett észre, mert mindenki elképesztően koncentrált végig. Az előadás után aztán kifakadt belőlünk minden. Döbbent csend volt, mindenki megrendült. Volt, aki sírt... Jó barátok voltunk”.
Arra kérte a napilap munkatársát, hogy engedj meg, hogy a lap hasábjain is elbúcsúzhasson a barátjától: „Nyugodj békében, Janikám. Nem feledlek soha".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.