Életveszélyesen omló tűzfal a fővárosi Bajcsy-Zsilinszky úton

Forrás: FKI Videóstúdió -
omlás tűzoltók életveszélyes Tűzfal Bajcsy-Zsilinszky út (Budapest) fal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hatalmas szélvihar, amely Budapestet is elérte, jól hazavágta a belvárosi utca egyik tűzfalát. Még a tűoltókat is kivezényelték a helyszínre.

Miután a Bajcsy-Zsilinszky úton található omló tűzfalhoz megérkeztek a tűzoltók, megkezdték a terület megtisztítását, a lepotyogó törmelék ugyanis az ott parkoló autókra is ráhullott. Szerencsére sérültekről nem érkezett hír – írja az Origó, ahol a tűzfalról készült fotókat is megnézheted.

Forrás: FKI Videóstúdió

A katasztrófavédelem oldalán azt írják, hogy több helyre kihívták ma a tűzoltókat Budapesten, hogy elhárítsák a szélben keletkezett károkat. A IX. kerületben, a Vaskapu és a Drégely utca kereszteződésében meglazult vakolatdarabokat szedtek le egy ötemeletes épület homlokzatáról, a II. kerületi Rézmál utcában pedig veszélyesen lógó cserépdarabokat távolítottak el.

Tragédia! Meghalhatott a kislány, aki fegyvernek hitte a fotós kameráját http://www.life.hu/news/20150403-meghalt-hudea-a-szir-kislany-aki-fegyvernek-nezte-a-torok-fotos-osman-sagirli-kamerajat.html A legfrisebb hírek szerint a szír kislány, aki fegyvernek hitte a török fotós, Osman Sagirli kameráját, a háború áldozatául eshetett. News -- Ennél szexibbet még nem láttunk: Josh Duhamel meztelenül meditált http://www.life.hu/news/20150402-josh-duhamel-szinesz-az-enekesno-fergie-ferje-meztelenul-meditalt-es-ezt-egy-foton-is-megorokitette.html Az ismert énekesnő, Fergie férje élvezi, ha a szabadban kitárulkozva, meztelenül, lótuszülésben meditálhat, legalábbis a közösségi oldalára ezt posztolta. News -- Jön az Amy Winehouse-film! Itt az előzetes http://www.life.hu/news/20150402-amy-winehouse-enekesnorol-film-keszul.html Film készül a hirtelen elhunyt, aranytorkú énekesnőről, Amy Winehouse-ról. Az Amy című dokumentumfilmet Asif Kapadia rendezi. News -- Lecsúszott drogfüggővé változott Rita Ora http://www.life.hu/news/20150402-rita-ora-drogfuggot-jatszik-uj-filmjeben.html Rita Ora már feltűnt egy-egy filmben, például A szürke ötven árnyalatában néhány percre. Most Jake Gyllenhaal új filmjében bizonyít színésznőként. News -- Havas húsvét vár ránk – bekeményít az időjárás a hétvégén http://www.life.hu/news/20150402-idojaras-havas-husvet-var-rank-bekemenyit-az-idojaras-a-hetvegen-eso-ho-szel-varhato.html Ágyba bekuckózós húsvéti ünnepek várnak ránk a hétvégén, szikrázó napsütéts helyett ugyanis esőt, zivatart és hóesést hoz a nyuszi. News -- Új fordulat Anna Frank történetében http://www.life.hu/news/20150401-anna-frank-zsido-szarmazasu-naplojaval-vilaghiruve-valt-kislany-torteneteben-uj-fordulat-kovetkezett.html A most kiderített új információk birtokában úgy tűnik, hogy egy hónappal korábban, már 1945 februárjában életét vesztette Anne Frank. News AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.