Nem szelfizhetnek többet a sztárok a vörös szőnyegen

Forrás: Twitter/Ellen DeGeneres -
szelfibot Cannes 2015 szelfi sztárok Cannes-i filmfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Betiltotta a szelfizést a vörös szőnyegen Thierry Frémaux, a cannes-i fesztivál művészeti igazgatója, mert az "elképesztő rendetlenséget" okoz a díszbemutatókon.

Úgy tűnik, a szelfizés helyett más megoldást kell találniuk a sztároknak, ha meg akarják örökíteni bevonulásukat és élményeiket a cannes-i vörös szőnyegen, ugyanis a május 13-án kezdődő fesztivál díszbemutatóin tilos lesz az önarcképek készítése.

Forrás: Twitter/Ellen DeGeneres

Az Allocine francia filmes portálnak adott interjúban a tiltást bejelentő művészeti igazgató "gagyinak" nevezte a vörös szőnyegen készülő szelfiket, amelyekkel a sztárok elárasztják az internetet. A betiltás valódi oka azonban elsősorban protokolláris jellegű.

A bevonulások alkalmával ugyanis tavaly már valóságos divattá vált, hogy egy-egy film alkotógárdája perceken keresztül fotózza magát a vörös szőnyegen, és ezzel jelentős csúszást okoz a díszbemutató másodpercekre megtervezett menetrendjében. További részleteket a tiltásról az Origón olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.