Sherlock (tévésorozat) csoki csokoládé Benedict Cumberbatch kóstolás videó vásárló London bevásárlóközpont szobor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kegyetlenül elbántak a Sherlock sztárjának életnagyságú csokoládészobrával a Westfield Stratford bevásárlóközpont látogatói. Íme, a videó.

Tedd a szívedre a kezed, és légy őszinte magadhoz: ugye, te is megkóstolnád Benedict Cumberbatch bármelyik testrészét, ha csokoládéból készült volna? (Anélkül is? Ejnye, ejnye!)

Forrás: Northfoto

A Sherlock sztárjának egész alakos csokiszobrát nyolc cukrász készítette el 500 tábla belga csokoládé felhasználásával – derítette ki korábban az Origo. A 180 centiméter magas édesség a múlt héten egy teljes napon át elérhető volt mindenki számára a londoni Westfield Stratford bevásárlóközpontban, ahol ezt a remekül sikeredett videót készítették a mit sem sejtő kíváncsiskodók és kóstolgatók közreműködésével:

Benedict Cumberbatch végül néhány hiányzó ujjal, letört orral és csokornyakkendőjétől megfosztottan távozott a tett helyszínéről.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.