Fosztogatás lett a miskolci ételosztásból

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
ételosztás fosztogatás Miskolc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte megrohamozták és kifosztották a nélkülöző miskolciak azt a standot, ahol a Városháza téren több száz adag tartósélelmiszer-csomagot gyűjtöttek össze civilek. 

Az Origo tudosítója számolt be a miskolci ételosztás helyszínéről, ahol több száz tartós élelmiszert osztottak szét civilek. Sokan szinte megrohamozták a standokat, volt, aki több csomagot vitt el és volt, aki egyetlen darab nélkül távozott. Gyakorlatilag fosztogatássá fajult az ételosztás.

Többszáz fős tömeg harcol a segélycsomagokért Miskolc Városháza terén,2015 április 7-én. Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Voltak, akik a sorból dobálták ki a csomagokat a rokonoknak, így többet is hazavihettek. Másoknak viszont még egy csomag sem jutott. Többen úgy érezték, veszélyben vannak a nagy tömegben. Volt olyan gyerek, akit a szülei hazaküldtek a nagyszülőkkel, mert attól féltek, hogy agyontapossa a tömeg" - olvasható az Origón.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.