Jennifer Lopez mélyenszántó dekoltázsának köszönhetjük a Google képkereső funkcióját

Forrás: AFP/Vince Bucci -
gála Google dekoltázs Versace ruha kivágás képkereső funkció zöld Grammy-díj Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki gondolta volna, hogy a világ egyik legjobb funkcióját az amerikai énekesnő szexi Versace-ruhája ihlette?

Mielőtt bárki azt gondolná, hogy az évszázad legtöbbet emlegetett ruhája az a bizonyos kék-fekete (vagy fehér-arany?) darab lenne, eláruljuk, ennél jóval többet ért el az a köldökig kivágott zöld színű Versace-csoda, amelyet Jennifer Lopez viselt a 2000-es Grammy-díjátadó gálán. Mutatjuk:

Forrás: AFP/Vince Bucci
Cenzúrázta egy nő testét a Google - Sok volt nekik a villantáshttp://www.life.hu/news/20150401-cenzuraztak-egy-not-a-google-street-viewn-mert-kover.htmlTúl szexi lány! A Google utcanéző alkalmazása, a Street View cenzúrázott egy nőt, aki melleket villantott nekik. News--Teljesen átalakul a Facebook Messenger – Magyar fejlesztéssel népszerűsítik az újítást!http://www.life.hu/news/20150326-magyar-fejlesztes-is-bekerult-a-facebook-messenger-vadonatuj-fejlesztesei-koze.htmlA vállalat alapítója, Mark Zuckerberg az F8 nevű fejlesztői konferencián mutatta be a Facebook csevegőapplikációjának legújabb fejlesztéseit, amelyek közé egy magyar is bekerült.News--Lopd el a pasidtól, és tedd stílusossá - ing nélkül nincs stílusos tavaszi ruhatár!http://www.life.hu/trend/20150404-tavaszi-ingmania-3-stilus-amit-szerezz-be.htmlSok nő úgy gondolja, az ingeket meghagyja inkább a férfiaknak, ez azonban nagy hiba - az ing ugyanis egy tökéletesen és nagyon kreatívan variálható, szinte minden alkalomra felvehető, igazi alapdarab. Íme 3 stílus, ami nagyon népszerű 2015 tavaszán. TrendThinkstockKamuszakítás után újra együtt van párjával Jennifer Lopezhttp://www.life.hu/bulvar/20150330-jennifer-lopez-enekesno-szineszno-ujra-egyutt-van-fiatal-pasijaval-casper-smarttal.htmlJennifer Lopez bemutatta, hogyan lehet a legkönnyebben visszaszerezni az exet: úgy, hogy igazából ki sem dobjuk.TV + Bulvár--Jennifer Lopez gardróbját követeljük - Heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20150327-a-life-hu-heti-stilusmustrajaban-jennifer-lopez-jennifer-lawrence-gwen-stefani-katie-holmes.htmlVégre néhány igazi stílusikon lépett a vörös szőnyegre, és meg kell hagyni, ők még a hétköznapokban is tudják, hogyan kell igazán csinosan felöltözni. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája. Trend--Luxusprosti heroininjekciókkal ölt meg egy Google-igazgatóthttp://www.life.hu/news/20140710-luxusprostitualt-heroininjekciokkal-olte-meg-forrest-timothy-hayes-google-igazgatot-tavaly.htmlEgy luxusprostituált ölte meg heroininjekciókkal a Google internetes óriáscég egyik igazgatóját, akit tavaly novemberben találtak holtan a yachtján. A nő simán otthagyta, de előtte még lehúzott egy pohár vörösbort.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.