Eszenyi Enikő gyászolja barátnőjét

Forrás: MTI -
gyász Eszenyi Enikő Pap Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Vígszínház igazgatója, Eszenyi Enikő barátnőjét, Pap Verát gyászolja. „Vera lehetett volna bohóc és artista is, bármit meg tudott csinálni” - mondta róla szomorúan Eszenyi. 

Pap Vera, a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő hosszú betegség után 59 évesen hunyt el.

Pap Vera volt az egyik legfontosabb ember Eszenyi Enikő életében. „Nagyon jó barátnőm volt, sok időt töltöttünk együtt színpadon és színpadon kívül is” – emlékezett Eszenyi Enikő, aki első rendezésének főszerepére Pap Verát választotta, ahogy Vera utolsó darbját is Eszenyi rendezte.

Forrás: MTI

„Az egyik legcsodálatosabb alakítását az Augusztus Oklahomában című darabban nyújtotta” – idézte fel a színházigazgató. Pap Vera betegsége ellenére is folyamatosan szerepelt a színházban, utoljára február 8-án láthatták.

Helyzetek, amikor extra öregnek érzed magad http://www.life.hu/news/20150409-oregnek-erzed-magad-ezekben-a-helyzetekben.html Emlékszel, milyen érzés volt, amikor megkaptad az első fizetésedet? Vagy amikor először valami értelmes dologra költötted, például fűtésszámlára? Összeszedtünk néhány olyan helyzetet, amikor igazán öregnek érezhetted magad. News Thinkstock Légpuskás támadás: meghalt Katalin, Vilmos túlélte http://www.life.hu/news/20150409-katalin-es-vilmos-nevu-vadlibakra-lottek-ra-katalin-meghalt-vilmos-tulelte-a-tamadast.html Rálőttek Katalinra és Vilmosra, a brit hercegi párról elnevezett vadlibákra. A pár egyik tagja életét vesztette a kanadai Pictonban. News Origo Kalória, tanulás, lábak - Mit jelentenek igazából ezek a szavak? http://www.life.hu/news/20150409-vicces-jelentesek-szavak.html Minden szónak van legalább egy jelentése, de van, hogy ezzel nem is pontosan azt fejezzük ki, amit eredetileg mondani szeretnénk. Íme, néhány vicces megoldás! News Thinkstock Betéphetsz, ha egyszerre két készüléket nézel http://www.life.hu/news/20150409-ket-keszulek-egyideju-hasznalata-nem-ajanlott.html Érdekes felfedezést tettek a Koppenhágai Egyetem tudósai. Kiderült, volt alapja a régi ijesztgetéseknek, miszerint "elolvad az agyad", ha túl sokat tévézel. News Thinkstock Elkapták a villamoson maszturbáló szatírt http://www.life.hu/news/20150409-elkaptak-a-villamoson-maszturbalo-szatir-ferfit.html Elkapta a rendőrség azt a férfit, aki örömet szerzett magának a budapesti 1-es villamoson. News Thinkstock Hatalmas vérengzés a tárgyaláson - Több embert megöltek a bíróságon http://www.life.hu/news/20150409-tobb-embert-megoltek-egy-milanoi-birosagon.html Egy ámokfutó három embert ölt meg egy milánói bíróságon. News --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.